Szekeres Viktor

Az új Star Wars-film története összekapcsolódik a tévésorozatéval

A Star Wars-film és a Star Wars-sorozatok készítői napi kapcsolatban állnak egymással.

Úgy tűnik, hogy a Disney ugyanazt a stratégiát tervezi folytatni a Star Warsos projektjeivel kapcsolatosan, amit a Marvel esetében is, hiszen a tervek szerint a Csillagok háborúja VII. epizód történetének lesz kapcsolódási pontja a tévésorozat sztorijához. Mivel azonban még a J.J. Abrams-féle mozifilm története még nem szivárgott ki, azt egyelőre még nem tudni, hogy ezt miképpen fogják kivitelezni a készítők.

Simon Kinberg, az egyik Star Wars-író az EW-nak a napokban elmondta, hogy igen integrált folyamatról van szó a film(ek) és a sorozat esetében, abszolút valós kommunikáció folyik a két készítői tábor között, többek között azért, mert a történet közös univerzumban zajlik. Kinberg elmondása szerint a Rebels tévésorozat készítői pontosan tudják, hogy miről szól a film, ráadásul nekik azzal is foglalkozni kell, hogy valamilyen módon a történetük belesimuljon a IV. epizódba, illetve annak előzményeibe.

A Star Wars: Lázadók (Star Wars Rebels) című animációs széria októberben indul el a Disney XD csatornán, és a tervek szerint a története a III. és a IV. epizód között játszódna. A VII. epizód pedig jövő decemberben kerül bemutatásra az amerikai mozikban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • SupraMKIII #2
    Hát, ahhoz képest mindenképpen, amit az öreg korára kicsit megbuggyant lucas bácsi művelt - jobban mondva nem művelt.

    Remélem nem fognak átesni a ló túlsó oldalára...

    Én sajna megint felizgattam magam a sorozat hallatán, de aztán leesett, hogy rajzfilm...
  • Banderas1990 #1
    Amióta a Disney átvette a jogokat, úgy tűnik tényleg nagyobb figyelmet szentelnek az egyeztetéseknek. Ez a folyamat egyébként többi médiaanyag (pl. könyvek) esetében is így van.