Szekeres Viktor

Szuper filmekkel érkezik az újabb moziéjszaka

A budapesti Corvin mozi a nyári rendezvényt követően ősz elején is moziéjszakát rendez.

Szeptember 6-án ismét Corvin moziéjszakát rendez a fővárosi Corvin mozi egyik legszebb filmszínháza. Nyár elején ugyanis olyan nagy sikerrel zajlott le a rendezvény, hogy a szervezők úgy döntöttek, rövid időn belül még egyszer megnyitják a mozit estétől reggelig, hogy a látogatók egyetlen karszalaggal tetszőleges számú filmet nézhessenek meg.

A Corvin moziéjszaka ideje alatt az egyes vetítésekre önállóan jegyet váltani nem lehet, belépés csak karszalaggal lehetséges, amelyet elő‘vételben augusztus 24-ig lehet megvásárolni a helyszínen 3000 Ft-ért. Ezt követően a karszalag ára 3800 Ft. A végleges műsor összeállt, az eseményhez itt lehet csatlakozni. A Moziéjszaka időtartama alatt természetesen a legtöbb augusztusi premiert meg lehet tekinteni, többek között olyan alkotásokat, mint A galaxis őrzői, a The Expendables - A feláldozhatók 3, a Sin City: Ölni tudnál érte vagy a Tini Nindzsa Teknőcök, de természetesen korábbi, tavasszal vagy nyáron bemutatott filmek is műsorra kerülnek. Sőt, a rendezők egy különlegességgel is készülnek: a 460 főt befogadó Korda teremben 20:30-tól látható lesz A nyolcadik utas: a Halál rendezői változata - ismét vásznon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dynamic #1
    Három mozijegy árából inkább akkor megyek moziba, amikor akarok, és oda ülök ahová akarok. Itt maximum 5 filmet tudsz megnézni, ami alig több, mint a három, de esélyes, hogy ezek között olyan is van, ami nem is érdekel igazán, csak ha már megvetted a jegyet... Az a bajom még, hogy nagy a tumultus, és esélyes, hogy az első sor szélére vagy a lépcsőre(!) tudsz ülni.
    Ezek tudatában azért érdemes mérlegelni.