Szekeres Viktor

Előzetes alapján Bruce Willis új filmje vacak lesz

Ahelyett, hogy a The Expendables 3-ban szerepelne, Bruce Willis ilyen gagyikban ökörködik...

Bruce Willis már nem a régi. És nincs is olyan státuszban, mint mondjuk Denzel Washington, aki megengedheti magának, hogy évi egy filmet forgasson. Ki tudja, miért, de Willis amellett, hogy olykor kifejezetten erős mozifilmekben (RED, Looper - A jövő gyilkosa, G.I. Joe: Megtorlás, Sin City 2) is feltűnik, jó pár olyan produkcióban vesz részt, melyek inkább csak a lakossági piacon arathatnak némi sikert, csak DVD-n számíthatnak nagyobb közönségre. Ilyenek voltak az elmúlt években a Tüzes bosszú, Az igazság nyomában vagy a Felültetve.


És jó eséllyel ilyen lesz a The Prince című akció-thriller is, melyben az egykori akciósztár John Cusack, Jason Patric és 50 Cent társaságában bohóckodik. A filmetaugusztus 22-án mutatják be Amerikában, moziban mindössze pár kópián, emellett pedig VOD formátumban lesz elsődlegesen terjesztve. A The Prince-t egy bizonyos Brian A. Miller rendezte, akitől az elmúlt egy évben két másik akciófilmet is bemutattak: az egyik a The Outsider Jason Patrick főszereplésével, míg a másik az Officer Down Stephen Dorff részvételével.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Vol Jin #6
    Ez A-kategóriás szar lesz, amiket szeretek.
  • Fernandooo #5
    Ez pont Willisnek való, Zs-kategóriás szar.
  • Zombee #4
    Hát az nem ragadt meg túl mélyen bennem... :)
  • AZUL #3
    az a kép a diehard5-ből van...
  • Zombee #2
    Engem ez a fotó megvett. Willis acsarkodó tekintettel torkolattűz mögött... :)
    Hang nélkül néztem, nem tűnik vacaknak. Kiugrónak se, de úgy tűnik, Willis rosszfiú lesz. Mondjuk pénzt nem adnék érte szerintem. :)
  • StoneCold7 #1
    Hát nálam nem jó a videó.