Szekeres Viktor

Star Wars 7: Az új Millennium Falconról is kiloptak pár fotót

A TMZ legújabb képein mintha az új Millennium Falcon is látható lenne.

Nem csak Abu Dhabiból, hanem Angliából is sikerült Star Wars-képeket szerezni a TMZ-nek. Az online bulvár lap ezúttal a titkos helyszínen lévő angol stúdió egyik dolgozóját fizette le sikeresen, aki majdnem két tucat képet szállított le a lapnak, köztük egy olyan fotót, melyen jó eséllyel az építés alatt lévő Ezeréves Sólyom, vagyis a Millennium Falcon látható. A többi képet itt lehet megnézni.

A képeken egyébként más űrhajók és egy lény megalkotásának fázisait is láthatjuk, mintha egy készülő X-szárnyú is a lefotózott "áldozatok" között lenne. A Csillagok háborúja hetedik epizódját egyébként nagyjából másfél év múlva mutatják be a mozik, 2015. december 18-án. A főbb szereplők közül eddig John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Lupita Nyong’o, Gwendoline Christie és Max von Sydow neve került bejelentésre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pixx #4
    Volt gyűjtés is rá, meg összegyűjtöttek 34 ezer aláírást is, hogy építsék meg. De csak azért nem építették meg, mert egy kis géppel is fel lehet robbantani, így nagyon sebezhető :D
  • sata75 #3
    http://index.hu/kulfold/2013/01/12/obama_nem_epiti_meg_a_halalcsillagot/
  • NEXUS6 #2
    Anno a halálcsillagra is volt gyűjtés, hogy megkéne építeni.
    XD
  • Zombee #1
    Ezt régóta tudni lehetett, hogy életnagyságban megépítik. Ezekért a képekért én ugyan pénzt nem adtam volna.