Szekeres Viktor

Újabb mozifilmmel folytatódhat a Riddick-sorozat

A Riddick sikeresnek bizonyos DVD-formátumban, így akár a negyedik rész is jöhet.

Már megszokhattuk, hogy a Vin Diesellel kapcsolatos filmes hírek legjobb forrása a színész több tízmilliós követő táborral rendelkező Facebook oldala. Most Diesel arról számolt be rajongóinak, hogy a Universal Pictures szeretne folytatást készíteni a 2013-as Riddicknek. Annak a Riddicknek, amely egyébként a széria harmadik része, a Pitch Black és a Riddick krónikái folytatásának számít.

A Riddick nem volt túl sikeres film és a rajongók egy része is húzta a száját, viszont alacsony költségvetésből készült és mégiscsak tisztességesen teljesített - Amerikában 42 millió dollárt termelt, a világ többi részén pedig 56 milliót, tehát csak egy hajszállal maradt el a film összbevétele a 100 millió dollártól. A színész elmondása szerint a stúdió azért fordult hozzá egy negyedik rész ügyében, mert a minap lakossági forgalmazásban megjelent film első helyre lépett a DVD-eladási listákon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #13
    A második borzalmasan szar film. A történet zagyvaság, mindenki jobban járt volna, ha a rászánt pénzt inkább a szegényeknek adják. Pitch Black+Escape From Butchers Bay. Ennyi.
  • Wittgen #12
    Osztom, mind a 3 más stílust képvisel, nekem mégis bejöttek. Az első a túlélő horror miatt, a második az űroperett miatt, a harmadik meg kellemes egyvelege volt a "mosolyogva nézzük, amint tocsog a paradicsomlé" stílusú filmeknek.
  • IMYke2.0.0.0 #11
    Nekem az összes tetszett - az animációssal együtt.
  • fade2black #10
    Chronicle of Riddick nekem is nagyon tetszett meg is néztem az új részt de hát az egy hányás.
  • Gauge #9
    A második rész (Chronicle of Riddick) szerintem a legjobb, nagyon jó hangulattal és történettel rendlkezett. Nehezen ennek folytatást csinálni, szerintem ezért lett a harmadik rész a Pitch Black gyenge másolata.
  • KopaszIsten #8
    Az első és a második rész nagyon eltért egymástól stílusban. A főhősön kívül szinte közük nem volt egymáshoz, ugyanakkor mindkettő tetszett.
    A 3.-at még nem láttam, de meg fogom nézni, mikor kijön szinkronos DVD-n.
  • Legato13 #7
    Azt a "hajszál"-at szívesen zsebre tenném :)
  • Achatius #6
    Mondjuk nekem is a második rész tetszett a legjobban. Annak megvolt az egyedi atmoszférája, egyedi világa. Az első sem volt rossz, sőt. A harmadik meg nekem abszolút az első másolatának tűnik. Egyszer ez sem volt rossz.
  • Griphons #5
    Szerintem viszont a második rész volt a legrosszabb Riddick film, a harmadik pedig elsősorban a második részben született csalódásnak esett áldozatul. Ha ezt a vonalat folytatják, akkor jó lesz a negyedik rész is.

    @Cefet: vagy csak fáradt, és a helyesírás ellenőrző nem szúrta ki, bár az is igaz, hogy az utóbbi időben nem ez az egyetlen ilyen értelmetlen beírás. Néha tényleg az az érzésem, a Google Translate-t olvasom... :)
  • Cefet #4
    Igen, engem is zavarnak ezek a hibák, értelmetlenségek...
    Aki írja, az nem magyar? Vagy nem ember?