Újabb mozifilmmel folytatódhat a Riddick-sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A második borzalmasan szar film. A történet zagyvaság, mindenki jobban járt volna, ha a rászánt pénzt inkább a szegényeknek adják. Pitch Black+Escape From Butchers Bay. Ennyi.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Osztom, mind a 3 más stílust képvisel, nekem mégis bejöttek. Az elsõ a túlélõ horror miatt, a második az ûroperett miatt, a harmadik meg kellemes egyvelege volt a "mosolyogva nézzük, amint tocsog a paradicsomlé" stílusú filmeknek.
IMYke2.0.0.0
Nekem az összes tetszett - az animációssal együtt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Chronicle of Riddick nekem is nagyon tetszett meg is néztem az új részt de hát az egy hányás.

A második rész (Chronicle of Riddick) szerintem a legjobb, nagyon jó hangulattal és történettel rendlkezett. Nehezen ennek folytatást csinálni, szerintem ezért lett a harmadik rész a Pitch Black gyenge másolata.
Az elsõ és a második rész nagyon eltért egymástól stílusban. A fõhõsön kívül szinte közük nem volt egymáshoz, ugyanakkor mindkettõ tetszett.
A 3.-at még nem láttam, de meg fogom nézni, mikor kijön szinkronos DVD-n.

Az élet egy sz@r játék, de a grafikája nagyon ott van. ;)

Azt a "hajszál"-at szívesen zsebre tenném 😊
Mondjuk nekem is a második rész tetszett a legjobban. Annak megvolt az egyedi atmoszférája, egyedi világa. Az elsõ sem volt rossz, sõt. A harmadik meg nekem abszolút az elsõ másolatának tûnik. Egyszer ez sem volt rossz.
Griphons
Szerintem viszont a második rész volt a legrosszabb Riddick film, a harmadik pedig elsõsorban a második részben született csalódásnak esett áldozatul. Ha ezt a vonalat folytatják, akkor jó lesz a negyedik rész is.

@Cefet: vagy csak fáradt, és a helyesírás ellenõrzõ nem szúrta ki, bár az is igaz, hogy az utóbbi idõben nem ez az egyetlen ilyen értelmetlen beírás. Néha tényleg az az érzésem, a Google Translate-t olvasom... 😊

"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity

Igen, engem is zavarnak ezek a hibák, értelmetlenségek...
Aki írja, az nem magyar? Vagy nem ember?

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ?

"A Riddick sikeresnek bizonyos DVD-formátumban, ..."

???
a másodikban konkrétan mi volt jó?

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

azért ez a harmadik elég kisiskolás szintû volt, meg amit láttam belõle ugyanazok a klisék, még egy bõr lehúzása.

ennek okán a negyedik részre se leszek kíváncsi. kár, pedig az elsõ kettõ elég jól sikerült.