Szekeres Viktor

Új The Walking Dead-sorozatot készítenek

Amerika egyik legnézettebb sorozata jelenleg a The Walking Dead. És az ilyen tömegsorozatoknak a sikerét általában meg szokták lovagolni. Most sincs ez másképp, hiszen újabb szériát fognak elhelyezni a TWD világában.

Amerikában akkora siker a The Walking Dead című zombis dráma, hogy az AMC csatorna úgy döntött, hogy a széria alapjául szolgáló képregényt jegyző és a sorozatban executive producerként közreműködő Robert Kirkman segítségével egy új testvérsorozat alapjait teszi le. A tervezett The Walking Dead-spinoffról egyelőre semmilyen konkrétumot nem lehet tudni, mindössze az tűnik biztosnak, hogy a premierjére, már persze, ha átjut a fejlesztés kötelező lécsőfokain, 2015-ben kerülne sor.

A közleményből az derül ki, hogy az új sorozat teljes mértékben új szereplőgárdával és új sztorikkal bírna, vagyis annak nem a jelenleg már századik számán is túllévő képregény fogja szolgáltatni az alapjait. Az AMC elnöke a közleményben foglaltak szerint magától értetődőnek veszi, hogy megpróbálkoznak egy kísérő sorozattal, s szerinte nem fog nehézséget okozni az új körülmények kitalálása, hiszen a The Walking Dead-univerzum elég nagy ahhoz, hogy számtalan történet megírására lehetőséget adjon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • god25 #1
    Ez a cikk miért nem jött hírlevélben?

    A Seventh Sun-ról is lehetne már leírás!!!