Szekeres Viktor

2015-ben érkezik Keanu Reeves új scifije

Keanu Reeves már régóta tervezi produkciós cégével a Passengers című scifi elkészítését, s most úgy tűnik, hogy végre lehetősége is nyílik rá, hiszen az egyik nagyobb hollywoodi stúdió megvásárolta a forgalmazási jogokat.

A The Weinstein Company megvásárolta a Passengers című scifi forgalmazási jogait, s ki is tűzte a premier időpontját - 2015. április harmadikára. A Passengers Keanu Reeves egyik, jó pár éve tervezgetett projektje, mely úgy tűnik, hogy végre megvalósulhat. A színész partnere a filmben Rachel McAdams lenne, a rendező pedig az a Brian Kirk, aki eddig inkább tévés rendezőként volt ismert.

A Passengers szkriptjét a Prometheus forgatókönyvírója, Jon Spaihts készítette, a történetről pedig egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy a jövőben játszódik egy űrhajó fedélzetén, mely több ezer embert szállít egy távoli bolygóra. Az utasok természetesen "hibernált" állapotban utaznak, de az egyik fülke meghibásodik és lakója magához tér - 90 évvel az űrhajó tervezett megérkezése előtt.

Jelen állás szerint egyébként még egyetlen film premierje sincs hivatalosan kitűzve 2015. áprilisára, azonban a pletykák szerint a Guillermo del Toro-féle Crimson Peak ebben a hónapban lesz bemutatva.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!