Szekeres Viktor

Újabb egyszereplős, dialóg nélküli film érkezik - itt az előzetese

Mindössze 9 millió dollárból, egyetlen színész közreműködésével készült el az All Is Lost című túlélő dráma, melyet pár hete mutattak be Amerikában, cseppet sem meglepő módon pozitív kritikák kíséretében.

Amerikában pár hete mutatták be az All Is Lost című filmet, melynek főszereplője Robert Redford - a hazai premierről egyelőre nincs hír. Valójában a "főszereplő" kitétel felesleges is, hiszen mondhatni a film egyetlen szereplője Redford, mellette nem tűnik fel senki úgy, mint mondjuk a Gravitációban Sandra Bullock és George Clooney mellett. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a filmben párbeszéd sem nagyon van, mindössze egy káromkodás, hogy a korhatár ne legyen magasabb, valamint pár rövid mondat.


Az All Is Lostot az a J.C. Chandor készítette csekély 9 millió dollárból, akitől 2011-ben már láthattuk az ugyancsak nagyon olcsó, de egyébként remekül sikerült Krízispontot (Margin Call). Robert Redfordot valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, ő ezzel a filmmel bepótolja azt a jó pár éves kihagyást, aminek köszönhetően 2007 óta mindössze a tavalyi A hallgatás szabályában szerepelt. Aki pedig az előzetesbe belenéz, annak a történetet sem kell ecsetelni, egy hajós túlélési próbálkozásait láthatjuk az Indiai óceánon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!