Ötvös Tibor

Dakota Fanning animációs filmben

A legutóbb Steven Spielberg "Világok harca" című sci-fijében hírnevét öregbítő 11 éves Dakota Fanning rendkívüli karriert tudhat maga mögött. "Nevem: Sam", "Tűzben edzett férfi", "Bújócska". Igazi sztárok partnere volt és most a producerek elérkezettnek látták az időt, hogy főszerepet kapjon.



Az ifjú színész az E.B. White tollából származó díjnyertes regény, a "Charlotte's Web" filmadaptációjának főszerepét alakítja majd. A film az élőszereplős film és az animációs mozik keveréke lesz, akár az 1988-as "Roger nyúl a pácban" című klasszikus.

Az animált szereplők hangjait viszont igazi szupersztárok adják majd. Julia Roberts lesz Charlotte A. Cavatica, a pók hangja, aki a könyv és a film "animációs főszereplője" lesz. Az amerikai show-háziasszony, Oprah Winfrey Gussy, a liba, míg John Cleese Samuel a birka hangját adja. A patkány Rat Templeton Steve Buscemi hangján szólal majd meg. Oprah társának, a szintén liba Golly Cedric, the Entertainer, az ironizáló tehén Bitsy Kathy Bates, míg Elwyn tehén az énekes André 3000 hangját kapja majd. A színész-rendező legenda, Robert Redford egy pókfóbiás lovat formál majd meg.

A "Charlotte's Web" minden idők legtöbb példányban elkelt gyerekkönyve. 1952-es megjelenése óta 45 millió példányt adtak el belőle és 23 nyelvre fordították le.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!