Ötvös Tibor

Butch Cassidy és Sundance kölyök újra együtt?

Hollywood két nagy öregje, Robert Redford és Paul Newman rendkívüli párost alkottak. Két filmjük, a western-klasszikus "Butch Cassidy és a Sundence kölyök" valamint a '72-es "A nagy balhé" a maguk korában hatalmas sikernek számítottak.

Most felmerült egy esetleges közös filmtervük, de a hírek szerint ez nem a fent említett filmek valamelyikének folytatása lesz. Redford így nyilatkozott a Reuters hírügynökségnek: "Eltelt jó sok év és senki nem tudott előállni egy épkézláb filmtervvel. Mind unalmas vagy érdektelen volt, így úgy gondoltuk, hogy többé nem tudunk majd együtt dolgozni. De most felmerült egy film és már csak az a kérdés, hogy Paul meg tudja-e jegyezni a szövegét vagy sem."

A hírek szerint a fent említett film Bill Bryson útikönyvének, a "Walk in the Woods"-nak a feldolgozása lesz. A történet egy férfiról szól, aki beutazza Amerika vadregényes tájait egy barátjával.

Amikor a közös filmjeik esetleges folytatásairól kérdezgették, Redford a következőt nyilatkozta: "Egyik forgatókönyv sem volt elfogadható. Megkérdezték tőle, hogy forgatnék egy folytatást "A nagy balhé"-hoz? Azt mondtam, hagyjanak békén. És mi van a "Butch Cassidy" folytatásával? Nos, a srácok meghalnak a film végén, akkor most mit tegyünk? Készítsünk valami szellemes filmet? Kösz, nem kérek belőle."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!