Szekeres Viktor

Átalakul az MTV

Januártól egyszerűen csak MTV-ként üzemel tovább az MTV Hungary. Változatlan műsorstruktúrával és azonos, magyar nyelvű tartalmakkal várja a nemrég új arculattal jelentkező csatorna a fiatalokat. A nézőket érintő egyetlen érzékelhető változás az amerikai premieridőpontok gyorsabb követése lesz.

Vége az MTV Hungary-nek - egyes oldalak szerint megszűnik a hazai csatorna, a hivatalos közlemény szerint csak átalakul, de úgy, hogy tartalmi felépítése és fókusza változatlan marad. Tehát a rajongók továbbra is nézhetik kedvenc sorozataikat és valóságshow-ikat rajta. Az "új" MTV-n folytatódik tehát a Geordie Shore vagy a The Valleys - A völgylakók, és persze a Kínos is . Az MTV díjátadói, a zenés EMA, a filmes Movie Awards és a videoklipeket díjazó VMA is változatlanul követhetők lesznek a csatornán.

Ugyanakkor a hírek szerint a csatorna az angol és amerikai premier dátumoktól számítva még tovább csökkenti a tartalmak magyar piacra történő lokalizálásának átfutási idejét, miközben a friss tartalom órák számát növeli. Az MTV-t is tulajdonoló Viacom portfóliója egyébként nemsokára új csatornával fog bővülni, hiszen a Paramount Channel nevű filmcsatorna a jövő év elején kezdi meg a működését.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!