Szekeres Viktor

Új kábelcsatornák indulnak itthon

A Viacom ma elindította a Nick Jr. magyar nyelvű adásait, de nem csak a 2-6 éves korosztály kap új csatornát a cégtől, hanem a 18-49 éves is, ugyanis a jövő év folyamán útnak indul itthon a Paramount Channel.

Tovább terjeszkedik itthon a Viacom, hiszen a nemrég a Comedy Central Extrát elindító cég most újabb két tévécsatorna elindítását jelentette be. Ezek közül az egyik Nick Jr., mely eddig is látható volt angol nyelven, de a mai naptól már magyarul is elérhető. Természetesen, miképp a Nickelodeon, a Nick Jr. is gyerekeket célozza meg, azonban fiatalabbaknak, a 2 és 6 év közötti közönségnek fog szólni.

A Viacom másik új kábelcsatornája valamikor a következő év folyamán fog indulni, ez lesz a Paramount Channel. Miképp a Universal Channel a Universal stúdió filmjeit is sorozatait adja, úgy a Paramount Channel is a Parmount stúdió legnagyobb filmjeiből fog válogatni a régi klasszikusoktól a legújabb mozifilmekig, de a tervek szerint tévésorozatokat is láthat rajta a közönség, azonban ezeket független filmforgalmazóktól fogja vásárolni a Viacom. A Paramount Channel célcsoportja a 18-49-es korosztály lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jackoneill90 #1
    újabb csatorna amin egész nap ncis meg egyéb helyszínelők mennek majd. ja meg sue thomas fbi :/