Szekeres Viktor

Távozott az új Star Wars-film írója

Úgy tűnik, hogy mégsem Michael Arndt forgatókönyve alapján fog készülni a hetedik Csillagok háborúja-epizód, ugyanis a Lucasfilm legújabb sajtóközleménye már más írókat említ a filmmel kapcsolatban. A forgatás tavasszal fog kezdődni.

A Lucasfilm kiadta első, terjedelmesebb sajtóközleményét a Csillagok háborúja-sorozat hetedik epizódjával kapcsolatban, melyből egyetlen érdekes dolog derül ki, mégpedig az, hogy már nem Michael Arndt a forgatókönyvíró. Arndtot a kezdetektől fogva emlegetik a szkript készítőjeként, de a közleményben már Lawrence Kasdan és J.J. Abrams neve szerepel íróként. Az a szövegből sajnos nem derül ki, hogy a duó Arndt szkriptjét írja-e át, vagy teljesen újat készít.

Persze mindez nem ad különösebb aggodalomra okot, hiszen már más Star Wars-filmeknél is akadtak íróváltások, bár azt mindenképpen érdemes megjegyezni, hogy Kasdan már 20 éve nem produkált értékelhető munkát, míg Abrams inkább rendezőként gyakorlott, forgatókönyvírói minőségben mostanában csak a Super 8-at és a Mission: Impossible 3-at jegyezte. (Meg persze korábban olyan filmeket, mint az Armageddon vagy a Kéjutazás.)

A közleményből egyébként az is kiderül, hogy a forgatást tavasszal fogják kezdeni Angliában, a premier tervezett dátuma pedig továbbra is 2015.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Bár nem láttam a Super 8-at, de nagyon dícsérik, tehát Abrams nem végezhetett túl rossz munkát. A Kéjutazás sem volt rossz a maga nemében, az Armageddon "picit" nyálas, de gondolom elvárás volt.
  • gombabácsi #2
    Egyértelműen Lindelofra van szükség. Ő már bizonyított a Lost-al meg a Prométeusszal.
    XD
  • wedge31 #1
    Kasdan írta a birodalom visszavág-ot ez jelenthetne némi garanciát de sajnos van némi sejtésem, hogy súgni fognak neki olyanok akikre erősen hallgatnia kell majd...