Szekeres Viktor

Újabb színészről derült ki, hogy szerepelhet a Star Wars 7-ben

Saoirse Ronan után Michael B. Jordan is elárulta, hogy szerepelhet a Csillagok háborúja-sorozat tervezett hetedik epizódjában. Persze mindez csak azt jelenti, hogy a színészt meghallgatták egy szerepre. Hogy meg is kapja-e, az nemsokára kiderül.

Michael B. Jordan napjaink egyik legkeresettebb színésze lehet, hiszen mostanában két szuperprodukcióval kapcsolatban is felmerült a neve. Egyrészt a Fantasztikus Négyes tervezett rebootjának egyik főszerepével kapcsolatban emlegették (ő lehet az új Johnny Storm), másrészt pedig a Csillagok háborúja hetedik része kapcsán. Nos, hivatalos infó még nincs arról, hogy bármelyik produkcióban feltűnne, de a színész mindkettőt lehetségesnek tartja.


A Fantasztikus Négyes szerepe cseppet sem lenne meglepetés, ha végül az övé lenne, hiszen a filmet az a Josh Trank rendezi, akinek előző munkájában, Az erő krónikájában már főszerepet kapott Jordan. A Star Wars pedig..., nos, akárcsak pár napja Saoirse Ronan, ő is elmondta, hogy bár meghallgatták a scifi folytatásával kapcsolatban, de szerinte ezt kábé mindenki elmondhatja magáról Hollywoodban, sőt, Hollywoodon kívül is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • RAZOR27 #5
    néger fáklya -_- komolyan?
  • Zoliz #4
    Sar Wars lesz ez..
  • Szefmester #2
    Hát ha a szöszke Fáklya is feka lesz, akkor gondolom Sue is azzá válik majd... Ekkor viszont még érdekesebbé válik a többi szereplő léte, és felmerül egy full feka Marvel universum létezése ahol Luke Cage a fehér kölyök az utcából. :D

    Na jó.. ez a fickó viccnek is rossz.
  • xido #1
    Nick Fury még oké,hogy fekete lett,mert Sam L.jó csávó...de már Fáklyát is befeketítik,ráadásul ilyen számomra ismeretlen butafejű gyerekkel? :)