Szekeres Viktor

Egy színész beismerte, hogy szerepelhet az új Star Warsban

Eddig csak pletykaszinten hallhattuk többek között Jonathan Rhys-Meyers, Ryan Gosling vagy Zac Efron nevét a következő Csillagok háborúja-epizóddal kapcsolatban, most azonban valakiről kiderült, hogy valóban meghallgatták egy Star Wars-szerepre.

Messze még az új Star Wars-epizód premierje, jelenleg még csak a J.J. Abrams által rendezendő hetedik epizód castingja folyik, de a netezők komoly intenzitással találgatják, hogy kik fognak szerepelni az új trilógiában. Eddig hivatalos megerősítés híján csak megerősítetlen pletykákat hallhattunk, azonban a minap egy színész elismerte, hogy valóban járt a legújabb Csillagok háborúja-rész meghallgatásán.


A szóban forgó színésznő nem más, mint Saoirse Ronan, aki a Vágy és vezeklésben futott be, de ő volt például a Hanna - Gyilkos természet címszereplője is, legközelebb pedig a Majd újra nyár lesz című októberi premierben fog feltűnni. Persze még mielőtt csápolni kezdenénk, érdemes megjegyezni, hogy mindez csak meghallgatást jelent, nem biztos szerepet, s Ronan alapjában véve azt mondta, hogy valóban meghallgatták, mint ahogy nagyjából minden színészt Hollywoodból és Angliából. A színésznő természetesen a tervezett történetről és a szerepéről már nem árult el semmit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gszp #4
    Kisugárzás? Tehetség? Én egyszerűen imádom. A fiatal Cate Blanchett.
  • end3 #3
    VAJON MIÉRT akarjátok? Nem bombázó, a pofija sem áraszt vad erotikát. - ??? - Csak hihetetlenül tehetséges színésznő. :-) De ennyi nektek elég???
  • WoodrowWilson #2
    Örülnék neki.
  • gszp #1
    Akarom!!!

    Most!!!