SG.hu

Vízálló Samsung Galaxy S4 verzió

A Samsung Electronics bemutatta a GALAXY S4 Active-ot, amelyet azon felhasználók számára terveztek, akik környezetük aktív felfedezése közben is szeretnének kapcsolatban maradni a világgal.

A cég közleménye szerint a GALAXY S4 Active-ot úgy alakították ki, hogy a felhasználók a természet felfedezése és az ott gyűjtött tapasztalatszerzés közben is kapcsolatban maradhassanak ismerőseikkel. Por- és vízálló, így nem kell otthon hagyni, ha hosszabb időt töltünk a strandon, vagy porosabb környezetbe megyünk kirándulni. 1 méteres vízmélységig, 30 percig bírja. Vízálló fejhallgató csatlakozása révén kalandokkal teli helyzetekben is ugyanúgy használhatjuk a fejhallgatónkat, mint ahogy azt normál körülmények között tennénk. A marketingszöveg szerint a vadvízi túra rögzítése közben is fényképezhetünk vele.


Kijelzőjének mérete maradt 5 collos full HD, de nem AMOLED hanem TFT LCD. Hátoldai kamerája 8 megapixelre csökkent. A készülék oldalán található hangerő-szabályozó gomb kamera funkciógombként is használható, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy könnyen és gyorsan megnyithassák a kamera alkalmazást, s így a fénykép vagy a video a kellő pillanatban készülhessen el. A hangerő-szabályozó gomb hosszabb ideig tartó megnyomásával a kamera LED lámpává alakítható át, ezzel is támogatva a rossz fényviszonyok között, illetve az éjszaka folytatott tevékenységeket.

A GALAXY S4 Active nyártól lesz kapható, először az Egyesült Államokban és Svédországban. Három színben vásárolhatjuk majd meg: szürke (Urban Grey), kék (Dive Blue) és narancssárga (Orange Flare). A színválaszték az adott piac függvénye. A GALAXY S4 Active a Samsung 2013-as GALAXY & ATIV premierjén Londonban mutatkozik be először.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!