Szekeres Viktor

Harrison Ford ismét Han Solo lehet

A Temetetlen múlt 2000-es nagy sikere óta Harrison Ford szinte csak olyan filmekben szerepelt, melyek elhasaltak, a közönség valamiért nem volt kíváncsi a színészre új szerepekben.

Kétség kívül a hét legnagyobb mozis híre, illetve értesülése címet a Latino Review szerezte meg, hiszen tőlük származik az az információ, hogy Harrison Ford visszatérhet a Star Wars-filmsorozat hetedik epizódjára, mint Han Solo. Az már eddig sem volt titok, hogy Ford teljesen nyitott a visszatéréssel kapcsolatosan, az LR pedig most arról tudósított, hogy a színész már le is szerződött a Disney-vel, s ismét bele fog bújni a koréliai csempész bőrébe.

A stúdió természetesen nem erősítette meg a Latino Review értesüléseit, ha sor is kerül ilyesmire, akkor arra legalább pár hetet várnunk kell. Fordnak minden bizonnyal jót fog tenni a visszatérés, hiszen a színész már 13 éve nem szerepelt sikerfilmben, szerepei közül mindössze a negyedik Indiana Jones-film teljesített jól a mozik jegypénztárainál, ami viszont nem a film érdeme volt, hiszen azt már a premier előtt tudni lehetett, hogy a közönséget érdekelni fogja a franchise új epizódja.

Ford ezt a negatív sorozatot idén a 42-vel, a Paranoiával és a Végjátékkal (Ender's Game) szakíthatja meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • czyi #7
    egyetlen egy esetben van értelme és létjogosultsága Harrison Fordot ismét Han Soloként látni: ha mind gyermekei, mind unokái is felbukkannak a filmben (közepes jedik, kicsike jedik).
  • Zombee #6
    Nem értem, mi történhetett Forddal, egészen a 2000-es évek elejéig biztos befutónak számított, minden filmje sikeres volt anyagi szempontból is. Najó, értem én a dolgot végülis, az Indiana Jones-on kívül én sem nagyon láttam mást tőle, 6 nap 7 éjszaka volt még, meg az a pocsék űrlényes western.
  • avman #5
    így legalább a hoztam is meg nem is alapján igazat írt, mikor leírta, nem szerepelt sikerfilmben.
  • GaborT28 #2
    Jahm, Hamill már nem férne bele egy X-szárnyúba.
  • cstommy #1
    Ő legalább még viszonylag jól néz ki Hamill-hez és Fisher-hez képest