Szekeres Viktor

Harry Potter 8: végre itt az első videó

Már csak alig pár hónap és mozikba kerül az utolsó Harry Potter-film, mely szinte biztosra vehető, hogy a legsikeresebb lesz a sorban, többek között azért, mert ezt már 3D-ben is meg lehet tekinteni.

Amerikában július 15-én, itthon is nagyjából akkor, maximum egy-két héttel később kerül mozikba a nyolcadik Harry Potter-mozifilm, a Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész (Harry Potter and the Deathly Hallows Part II). Az előző epizóddal ellentétben, ez a rész már 3D-ben is megtekinthető lesz, hiszen a Warner stúdiónak bőven volt ideje a konvertálásra, így szinte biztosra vehető az is, hogy a legsikeresebb epizóddá válik. A lent látható videó még nem előzetes, de mutat pár jelenetet az utolsó Potter-filmből, amiket a színészek, valamint David Yates rendező interjúrészleteivel egészítettek ki.


A Harry Potter és a Halál ereklyéi 1. rész a közel sem lelkendező kritikák ellenére is jól teljesített a jegypénztáraknál, Amerikában 295, a világ többi részén pedig 657 millió dollár bevételt hozott. Ezzel Amerikában, bár az egyik legkevésbé nézett HP-epizód lett, a sorban a harmadik legtöbb bevételt produkálta a 317 milliós első és a 302 milliós hatodik rész mögött. A nemzetközi teljesítményt tekintve azonban alig százezer dollárral, de sikerült túlszárnyalni a 2001-es Bölcsek köve teljesítményét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • m minnifield #10
  szerintem te rossz terembe kaptál jegyet
 • fejo1989 #9
  A lényegen akkor sem változat, hogy semmi köze a vámpírokhoz a filmnek, nem tudom, hogy jött ide az egész vámpíros hülyeség. Ha nem tudja az illető, hogy miről szól, minek ír be hülyeséget.
 • zetortraktor #8
  Épp az a baj, hogy az Alkonyat nem gay, hiszen ott nincsenek meleg vámpírok. (Vagy csak nem tudok róluk.) Az igazi vámpírkultúrában viszont éppenhogy jelen vannak a homoerotikus gyökerek. Lehet, hogy ez hiányzik neked az Alkonyatból?
 • Murder3 #7
  vámpírokkal nincs baj, a baj a gaytwilight féle tini vampire felfogással van
 • fejo1989 #6
  Kár, hogy nem vámpíros :) de mind1
 • tatish #5
  Ennek mikor lesz a rebootja?
  Nincs semmi bajom a Harry Potterrel csak nem jönnek be a vámpíros történetek ...
  Kell a népnek a mese :)
 • zboszor #4
  Harry Potter 7/b
 • netperformer #3
  Gandalf túléli? :D
 • Etinger #2
  Harry Potter 8 (...)
 • HarryProf #1
  Akkor itt van magyar/angol felirattal, szintén HD-ben: