20
-
bippo #20 Pedig rohadtul nem mindegy. A műsorszerkesztők árgus szemekkel figyelik a nézettségi adatokat, és ha ilyeneket sokan néznek, akkor sok ilyet fognak vetíteni a tévében. (ergo ritkább lesz az igazán jó film). Szóval azért annyira nem mindegy.
(Ha meg tényleg nem érdekel, nem muszáj elolvasni. Szerencsére sg-n születik sok más cikk is, amit lehet még olvasgatni.) -
Merces #19 .....de most komolyan ki nem szarja le, hogy ki mit néz.....gratula megint egy istentelen jó cikk -
Chris05 #18 Szánalmas. Ilyen sz*rokat néznek az emberek és a beharangozóban is rossz volt látni, hogy Lorenzo Lamas ilyen ZS filmben játszik. -
dzsagon #17 Az istentelen faszságnak úgytűnik nincsenek határai. -
Wolf017 #16 lemaradt egy "a" betű
-
Wolf017 #15 Ha esetleg arra célzol, hogy ez iróni akart lenni, SZVSZ annak nagyon erős.
Én akkor inkább így írtam volna: ...míg a "látványorgiát" 849 ezren.
Iróniát rengeteg filmben lehet keresni, vagyis valamilyen olyan dolgot, ami irónikusan jó benne...
(remélem érted mire gondolok, ha nem, az engem nem érdekel)
Részemről a téma túltárgyalva! -
Kindred Blades #14 http://hu.wikipedia.org/wiki/Irónia
Olvasgat, töpreng, aztán kommentel. -
pauly #13 " Mintha megrekedt volna az emberek ízlése a 80-as években."Bár úgy lenne,akkor még tudtak filmet csinálni,nem úgy mint manapság... -
bippo #12 Azért megvan a színvonal. A 6.szezon az egyik legjobb, és erre olyanok győznek ellene, mint az Asylum produkciók és a Steven Seagal filmek. Mintha megrekedt volna az emberek ízlése a 80-as években. (mert akkor még jók voltak ezek is) -
Csak77 #11 Nem értelek. Az "ilyen" filmekre igény van, jó szórakozás. -
ldavid #10 bazmeg ezt komolyan leadták? :D
#3: nem mer' 2000! :) -
AZTA #9 Jó de ez minden műsorral így van. :D De am én is szeretem amikor db-ra pontosan megmondják hogy mit hányan néztek. -
Wolf017 #8 Megmondom.
A pénz miatt (mi másért)!!!
Egy ilyen "zs" kategóriás szemetet kis pénzből össze lehet dobni. Aki kicsit ért hozzá, lazán össze dob ilyen cápát meg polipot valami ingyenes programmal is...
És ha azt nézzük hány helyen adják ki DVD-n, egy pillanat alatt visszajön az ára, sőt...
Hát ezért!
Azt hiszed csak a 200 milliós filmeket éri meg elkészíteni???... -
BigLacaFaca79 #7 Mé' kell ilyen filmeket csinálni ?
Mondja má' meg valaki ! -
moRtiZ #6 Én annó régen megpróbáltam megnézni a Mega Shark vs. Giant Octopust, de akkora fos volt hogy nem sikerült. 2.9 pont imdb-n. Ebből is csak az látszik hogy a magyar ember minden szart megnéz. -
Wittgen #5 Bazz, miről maradtam le :) -
magyarszurke #4 Nem kell itt szemet mereszteni,a két filmhez más-más nézőcsoport tartozik -
Zolthen #3 Persze mindezt 1000 főből szorozták fel, ami azt jelenti, hogy legalább százan-százan látták mindkét produkciót! Fantasztikus nézettség :) Raknák be hozzánk a műszert, egyből másként szólna a hír.
Na persze ha eleget fizetnek, "nézem" is a "látványorgiát" :P -
Eriongtk #2 "őslányt" :D jót nevettem :)
Ezen a szoros küzdelmen viszont meglepődtem o_O
Wolf, van 1 olyan érzésem, hogy kicsit cinikus hangvitelben írta... :P -
Wolf017 #1 "látványorgiát"..????