MTI

Nyilvánosságra kerültek a Facebook-csevegések

A csevegőszolgáltatás átmeneti leállítására kényszerültek a Facebook közösségi portál üzemeltetői, mert egy programozási hiba miatt illetéktelenek is betekinthettek a felhasználók személyes csevegéseibe.

A Facebook honlapján megjelent figyelmeztetés szerint a chatszolgáltatást azért kapcsolták ki, mert a felhasználók a személyes beállítások módosításával egy kis időre a barátaik barátainak csevegésébe, illetve a függőben lévő barátkérésekbe is betekinthettek. A hiba állítólag a személyes profilok bizonyos paraméterek szerinti átállításával jelentkezett, jóllehet ezeket a lehetőségeket éppen a közösségi portál biztonságosabbá tétele miatt vezették be. A Facebook üzemeltetői bocsánatot kértek az okozott kellemetlenségekért, hozzátéve, hogy már sikerült kijavítaniuk a hibát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • caprocorno #3
    Aki ezeken a felületeken cserél infót, az számítson erre. Az iwiw-nél is volt egy kis malőr, egy tök egyszerű módszerrel belenézhetett bármelyik regisztrált felhasználó bárki másnak a levelezésébe. Nem tudom, hogy ezt javították ez, de az is elég durva és amtőr hiba volt.
  • DeedY #2
    basszus most tudjak mit dumaltam pontyal aznap este, hat gondolkodtam az erfelvagason :(
  • napimester #1
    nesze neked fészbúúk, ehhez mit szolsz DeedY :D