MTI

Nem fejleszt iPad-riválist a Microsoft

Mégsem lesz kézzel fogható termék a Microsoft hivatalosan még be sem jelentett, Courier néven emlegetett táblagépéből, jóllehet a kisméretű füzetre hasonlító két képernyős eszközt sokan az iPad riválisának tekintették.

A szoftvercég bejelentése szerint a tavaly ősszel ismertetett 7 colos - 17,78 centiméteres - képátlójú érintőképernyőkkel szerelt prototípusból a jelenlegi formájában biztosan nem lesz tényleges termék. A Microsoft azonban nem zárta ki, hogy a jövőben ők is megjelennek valamilyen iPadhoz hasonló táblagéppel.


A könyvként összecsukható, két képernyős eszközt speciális ceruzával (stylus) vagy az iPhone-hoz hasonlóan kézzel lehetett volna vezérelni. A termék részleteiről, műszaki paramétereiről kevés információ szivárgott ki, azonban a blogbejegyzésekből egyértelműen kiviláglik, hogy a Courier az Apple-rajongók körében is népszerű lett volna.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • farxis #6
  apple. Ha szart csomagolva ad, azt is megveszik az emberek, mert hülyék.
 • asysoft #5
  TabletPC, UMPC? Persze nem éppen "iPad-riválisok", de attól még teljesítik a "kis érintős cucc mikor az ágyban lustálkodva olvasgatni van kedved" definíciót (főleg utóbbi)
 • Polemius #4
  Az emberek hülyék, és jó marketinggel mindent el lehet adni nekik.
 • zola2000 #3
  Miért, jól fogy az ipad? Mert itt régebben sokan mondják hogy nem lett jó gép, most mégis jó kis gép az ipad, vagy az emberek hülyék?
 • vlahol #2
  Tegnap olvastam, hogy a pletykak szerint a HP is jegre teszi a Slate-et, mert hogy nincsennek megelegedve a windows 7 teljesitmenyevel.
  Lehet hogy most pont azert vettek meg a Palm-ot, hpgy webOS-et tudjanak rapakolni.
 • sg1oneill #1
  Vicces... iPad riváls... ha ha. Nem véletlen nem készült el! Volt annyi eszük, hogy előre gondolkodtak és hogy nem vehetik fel a versenyt ilyenkor már... Mikor az iPad-ból már most annyi fogyott hogy! Előre kellet volna gondolkodni.
  Évekkel ezelött nekem is és másnak is már biztos eszébe jutott, hogy milyen jó lenne egy ilyen kis érintős cucc mikor az ágyban lustálkodva olvasgatni van kedved stb.
  Nem is értem, hogy az Apple is vagy akar más cég miért nem elöbb csinálta meg? Technikailag adott lett volna minden két évvel ezelött is... akár!