Ötvös Tibor

Két évre elegendő Dragon Age: Origins DLC készül

A Jade Empire 2 felvetése mellett a BioWare tovább folytatja marketinghadjáratát a hamarosan megjelenő Dragon Age: Origins mellett.

A mai napon két érdekesség is érkezett az akció-RPG-vel kapcsolatban. Először is Mark Darrah, a program producere bejelentette, hogy az alig egy hónap múlva megjelenő játékot közel két évig támogatják majd különböző letölthető csomagokkal és extrákkal. Ennek leggyönyörűbb jele a Warden's Keep nevezetű DLC, mely a Dragon Age: Origins megjelenésének napjától lesz elérhető mindhárom platformra.



"Igen, terveink szerint két évig adunk ki különböző extrákat a játékhoz" - kezdte Darrah. "Ezek között lesznek egész apróságok, például különböző tárgyak és fegyverek, hosszabb, 1-2 órás küldetések, de természetesen új térképeket és szereplőket tartalmazó DLC-k is."

Emellett ma megjelent a korábban bejelentett PC exkluzív karakterkészítő is, szóval lehet alkotni a hősöket. A Dragon Age: Origins november 3-án jelenik meg X360-ra és PC-re, november 30-án pedig PS3-ra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kindred Blades #2
    És továbbra is a rend kedvéért, a link nem a karakter-generátorra mutat
    Az angol itt
    http://files.bioware.com/dragonage_cc_dl/DragonAgeOriginsCharacterCreator_en.exe
    A magyar itt
    http://files.bioware.com/dragonage_cc_dl/DragonAgeOriginsCharacterCreator_EsItCzHu.exe

    A megjelenési dátum talán pontos, bár a hivatalos oldal még mindig november 6-ot ír Európára, és 3-at Ááámerikára.

    Amennyiben a cikkek fizetett munkaként kerülnek közzétételre, javasolnám, hogy megírás előtt tessék jobban körülnézni, mert így aztán tényleg mindenki csak mókázni fog az írásokon.
  • Kindred Blades #1
    Csak a rend kedvéért: Nem a cikk írásának napján jelent meg a karakter-készítő.