SG.hu

Hazai bemutatótermet nyitott a HTC

Az elmúlt években a PDA, okostelefon piacon az egyik legdinamikusabban fejlődő cég a HTC volt. Most a cég megnyitotta első, hivatalos magyarországi bemutatótermét.

Megnyílt a HTC márka első és egyetlen hivatalos bemutatóterme a Klapka utca 4. szám alatti Speedshop üzletben. A HTC rajongóknak, illetve a HTC készülékeket megismerni kívánó ügyfeleinek külön bemutatófallal szolgál a telekommunikációs készülékek forgalmazásában szerzett 10 éves szakmai múlttal rendelkező cég. A most kialakításra került HTC bemutatófalon az ügyfelek kéz közelből ismerhetik meg a készülékeket, technikai specifikációikat, hogy vásárlás előtti döntésüket szabadon, saját tapasztalataikkal hozzák meg.


A bemutatófal célja, még több ügyfél figyelmét ráirányítani a kéziszámítógépek piacán első helyre törő készülékekre, az érintésre érzékeny, akár ujjal vezérelhető HTC Touch sorozatból kikerülő modellekre, az akár üzleti felhasználásra szánt mikroszámítógépekre, vagy az okostelefonokra, vagy a legújabb iPhone gyilkos HTC Touch Diamondra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bandee1987 #1
    Na, ez tök jó, majd ha megjön hozzájuk a touch pro, benézek, kipróbálom :)