SG.hu

A közönség Szőke kapitányt szerette a legjobban

A Reklámmustrán a szakmai zsűri és a több mint 15 000 közönségszavazó többsége is egyértelműen a Szőke-Badár páros szórakoztató klipjeit értékelte a tavalyi év legjobbjának.

A "Reklámmustra 2007" versenyre több mint 15 000 szavazat érkezett. A közönségszavazatokat, és a szakmai zsűri pontszámait fele-fele arányban súlyozták, és ennek alapján az alábbi eredmények születtek:

  • TV szpot kategóriában mind a zsűri, mind a közönség a Laboratory Ideas UPC "Szőke kapitány" kampányát hozta ki győztesnek, második helyen, közel azonos pontszámmal a Budapest Bank Lelkes Emeséje (szintén Laboratory Ideas), és a Publicis T-home "Kezdődik" kampánya végzett.


  • Online kategóriában szintén ugyanazt tartotta a legjobbnak a közönség és a zsűri egyaránt, mégpedig a Carnation Fütyülős brandsite-ját. Második helyen a zsűri és az olvasók közel azonos pontszámmal a szintén Carnation által készített Pannon Mobil Internetet, és a Kirowski T-Mobile Domino Friends online kampányát értékelte a legjobbnak.
  • Képek kategóriában már az első helyért is szoros volt a küzdelem, ugyanis a közönségnek a Látványos Grafikai Művek Forradalom c. képe tetszett a legjobban, a zsűrinek viszont az összesítésben nyertes Oliver Stúdió által készített "Richter" kép. A közönség második helyen a Grey Vodafone képét szerette a legjobban.

    A szakmai zsűri tagjai Fischer András (Origo), Markovich Réka (MRSZ), Nagy Bálint (Vodafone), Réz András, Sas István és Tóta W. Árpád voltak. A nyertes munkák megtekinthetőek a www.reklammustra.hu honlapon.
  • Hozzászólások

    A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
    Bejelentkezéshez klikk ide
    (Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
    • PokerFace #13
      Szerintem az Emesés reklámok több jó poént tálaltak, Szőkééken néha már úgy éreztem, hogy csökken a színvonal.
    • Mr Gumby #12
      A Kisvakond az egyik kedvencem.
      Naggggyon durva darab. :)
    • beef #11
      Nekem is elég gyengéknek tünnek ezek a reklámok.
      Inkább csak erőlködés, nekem ez jön le belőle.
      Poénosnak nem poénos, abszurdnak meg gyenge.
      (ne üssetek, ez csak az én véleményem) :)
    • jefferson83 #10
      Nekem ez tetszik, a többi kevésbé:

      Kukk
    • Andrews2007 #9
      Félre ne értsd már. Én az ÖTLETES reklámokat szeretem mint pl. akár ez a Tetris reklám itt, de Badáréké főleg most a mobilos reklámjukra és internetes reklámukra gondolok számomra túljátszák s szerepüket benne kicsit túlerőltett lett. filmjeik sokkal jobban bejöttek pl hasutasok, helyfoglalás.
    • Kensin #8
      Helyesbítek: Ebből kéne egy jó kis filmet csinálniuk, nekik alatt a "kapitányékat" értettem.
    • winnie #7
      "Nekik kéne valami jó kis filmet,"

      ööö, csináltak bőven filmeket. badár eddig majd minden szőke andrás rendezte filmben játszott is szőkével - talán csak a Kiss Vakondban nem. (némelyik igazi magyat filmklasszikus)

      # Hasutasok (2007)
      # Zsiguli (2004)
      # Tündérdomb (2001)
      # Három (2000)
      # Helyfoglalás, avagy a mogyorók bejövetele (2000)
      # Boldog lovak (1995)
      # Citromdisznó (1993)
      # Európa kemping (1992)
      ... aka Europa Camping
      # Vattatyúk (1990)

      sőt, ezeken kívül ott van a többi szőke-szerepelte film, a roncsfilm vagy a nyugattól keletre.
    • Kensin #6
      Nekik kéne valami jó kis filmet, vagy sorozatot csinálniuk
    • HöfEE #5
      Uramatyám ezt komolyan mondod?? Ezek ÖTLETES reklámok és igenis az lenne a jó ha csak ehhez hasonlóak mennének a TV-ben. Vagy te neked jobban tetszenek a tamponreklámok, meg már a biopon mosóporról is mindenki tudja hogy az a legjobb...
    • Andrews2007 #4
      Hogy frappáns legyek szerintem ez elág batár döntés volt. Pont az a reklám ami szánalmas de hát biztos a 'művészi emberek' szavaztak. :D :D