Ötvös Tibor

K.I.T.T. Transformers lesz?

Úgy tűnik, hogy a '80-as évek egyik legnagyobb sikerű sorozata, a Knight Rider új köntösben tér vissza a tévéképernyőkre. Az NBC Doug Liman producert kérte fel a kétórás pilot epizód elkészítésére.

Újból felújítják gyerekkorunk nagy kedvencét, mely hazánkban (és a világ más tájain) megismertette a nézőkkel David Hasselhoff nevét. A Knight Rider igazi főszereplője azonban K.I.T.T. volt, az "univerzális", saját személyiséggel rendelkező autó. Nos, az NBC úgy gondolta, hogy ideje új köntösbe bújtatni a szériát és visszahozni a tévékbe.


Az átalakuló K.I.T.T.?

Doug Liman producert kérték fel a sorozat kétórás bevezető epizódjának elkészítésére. A Bourne-ultimátum és a Mr. és Mrs. Smith producere elárulta, hogy K.I.T.T. alapjaiban változik meg. Az autó ugyanis képes lesz alakváltásra, mint a Transformers robotjai.

A csatorna a premiert jövő tavaszra tervezi kitűzni. Ha sikeres lesz a pilot, akkor a Hősök vagy a Bionic Woman befejezte után kapja meg a felszabadult idősávot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kadar1 #17
    Kiváncsi leszek rá.
  • raven87 #16
    Ez a mozifilm plakátja, itt pedig sorozatról van szó.
  • mellon #15
    Nem jártam utánna, de a PS munka benne van a pakliban :)
  • 0Speed0 #14
    Ez Koenigsegg CCX... amcsi soriban svéd kocsi?! Hmmm... sztem hülyeség, habár kitudja...
  • mellon #13
    A plakáton EZ az autó szerepel.
  • Su0my #12
    KITT SPM fokozat!!!

    naja, kicsit elqrtan néz ki ez az autó... szerintem az eredeti trans am még ma is bőven megállja a helyét, nem értem mit kell itt xarozni? meg hassi bátyót is simán be lehetne palizni, igaz, lenne mit alakítani rajta, de egy-két sétálóért, vagy hubiért csak elvállalná a szerepet?
  • 0Speed0 #11
    Azért nem olyan sz@r ez a Solstice...

    De tényleg a Trans Am lenne az igazi.
  • Magoo #10
    KITT számomra mindig is a 3. generációs Pontiac Trans Am marad, semmi más! Ilyen gömbölyű fostalicskák közelébe sem érhetnek annak a csodálatos tervezésnek amit akkor összedobtak! Ahogy látom, megint valami TEAM KNIGHT RIDER típusú "ZS" kategóriás szart fognak összerakni. És most azért jött elő az átalakuló téma, mert ütött a Transformers mozi és gondolták ha ilyet lehet csinálni akkor miért is ne....pfff eredetiség nulla.
    Mondták volna azt hogy visszahozzák a régi autót, meg David Hasselhoff-ot a pilot-ra és Michael átadja a stafétabotot (na meg KITT-et) valami ifjú titánnak. Az még be is jött volna! de így nem.... :(
  • Risu Führer #9
    szerintem ez már nem lesz olyan jó mint a régi...szerintem ez a kocsi már nem kitt hanem kitt gyereke :)
  • Randal #8
    Elég undormány egy gépezet.