17
-
kadar1 #17 Kiváncsi leszek rá.
-
#16 Ez a mozifilm plakátja, itt pedig sorozatról van szó. -
#15 Nem jártam utánna, de a PS munka benne van a pakliban :) -
#14 Ez Koenigsegg CCX... amcsi soriban svéd kocsi?! Hmmm... sztem hülyeség, habár kitudja... -
#13 A plakáton EZ az autó szerepel. -
Su0my #12 KITT SPM fokozat!!!
naja, kicsit elqrtan néz ki ez az autó... szerintem az eredeti trans am még ma is bőven megállja a helyét, nem értem mit kell itt xarozni? meg hassi bátyót is simán be lehetne palizni, igaz, lenne mit alakítani rajta, de egy-két sétálóért, vagy hubiért csak elvállalná a szerepet? -
#11 Azért nem olyan sz@r ez a Solstice...
De tényleg a Trans Am lenne az igazi. -
#10 KITT számomra mindig is a 3. generációs Pontiac Trans Am marad, semmi más! Ilyen gömbölyű fostalicskák közelébe sem érhetnek annak a csodálatos tervezésnek amit akkor összedobtak! Ahogy látom, megint valami TEAM KNIGHT RIDER típusú "ZS" kategóriás szart fognak összerakni. És most azért jött elő az átalakuló téma, mert ütött a Transformers mozi és gondolták ha ilyet lehet csinálni akkor miért is ne....pfff eredetiség nulla.
Mondták volna azt hogy visszahozzák a régi autót, meg David Hasselhoff-ot a pilot-ra és Michael átadja a stafétabotot (na meg KITT-et) valami ifjú titánnak. Az még be is jött volna! de így nem.... :( -
#9 szerintem ez már nem lesz olyan jó mint a régi...szerintem ez a kocsi már nem kitt hanem kitt gyereke :) -
#8 Elég undormány egy gépezet. -
feamatar #7 az az SPM fokozat volt meg volt a turbó mód... ahhhh... a régi szép idők... nosztalgiából most is néha belepillantok a sorozatba... Michael Bukósisakfej Knight yikes -
Wittgen #6 Azért ez az átalakulás téma kicsit gáz, bár ne feledjük az eredeti sorozatban is volt némi átalakulás, mikor x-edjére átalakítottásk (akkor tudott vmi gyorsan sdzáguldani).
Az ilyen nyitott dizájn kocsik meg szart sem érnek, mert kilűövik belőle Májkült és máris annyi a fő(?)szereplőnek -
Sparrow79 #5 Bionic Woman? :röhög: Az meg mi? -
Csaba007 #4 Háááátt Ehez nemtudok mit hozzászólni.......:S -
Gregie11 #3 naneeeeee -
xido #2 Knight Rider hálás téma...de ez az átváltozósdi nem fog kicsit plagizálni a "Száguldó Viperával"?... -
#1 LoooooooL :D