MTI

Eredeti lemez megvásárlásra ösztönöz a No thanx

Magyarországon először a No thanx zenekar alkalmazza azt a külföldön már jól bevált módszert, amely növeli az eredeti CD-t vásárlók számát.

Az eredeti CD birtokosa, miután a CD-t behelyezte a számítógépbe, a regisztrációt követően személyre szóló belépőkódot kap, amelynek segítségével a zenekar honlapján különleges tartalmakhoz juthat hozzá. Például az együttes video kommentárjaihoz, a dalok készítésének sztorijaihoz, exkluzív fotókhoz, de ennek birtokában akár chatelhet is a zenekar tagjaival. Az első tapasztalatok alapján a rendszer nem csupán működőképes, hanem, a kiadó állítása szerint, messze túlszárnyalja a várakozásokat.


A szoftver az elterjedt másolóprogramokkal nem sokszorosítható. A másolt lemez tulajdonosa hiába próbálkozik, előtte nem nyílik ki a VIP szoba virtuális ajtaja, jóllehet az ott fellelhető tartalmak nélkülözhetetlenek egy vérbeli rajongó számára.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jefferson83 #15
    Ha a földön heverne se hajolnék le érte :/
  • Denniske #14
    Azokról a tartalmakról, amiket csak a CD-hez kapott egyedi azonosítóval lehet hozzáférni az interneten.
    Amúgy én ezt jó ötletnek tartom... végre egy kreatív húzás a kiadóktól. Ha rajongó lennék, motiváltabbá tenne a lemez megvásárlására!
  • jbaudio #13
    Hát nem tudom: "A szoftver az elterjedt másolóprogramokkal nem sokszorosítható". Ez k***a nagy tévedés, mert simán le lehet kapni a legócskább szabadfelhasználású progival a FreeRip-el MP3-ba és egy 320-as kódolásnál nem mondod meg faxikám, hogy CD szól-e vagy MP3 abban biztos lehetsz
    ! De mondok jobbat, Alcohol 120%-al sima "Lemez másolása" paranccsal soxorosítható. Miről beszélünk...? :)
  • Kagemusha #12
    ...ez mar nem az en korosztalyom, ugyhogy hallgatok a nevukre egy vesszovel kiegeszitve.
  • Ronny #11
    err csak azt tudom mondani, hogy "no thanx"
  • bermuda3 #10
    szerintem ez a másik nemzedék számuk nem olyan rossz. csak kár h nincs túl sok hangja a gyereknek...
  • remark #9
    "Semmiféle mp3 nem ér fel egy eredeti, limitált példányszámos, kézzel sorszámozott cd-nél, bakelitnél, kazetta értékéhez. A jobb hangminőségről nem is beszélve."

    Nekem csak jo minosegu, limitalt peldanyszamos, kezzel sorszamozott cd-m van. Magam sorszamoztam. A jobb hangminosegrol nem is beszelek.

    :-)
  • AljasGetto #8
    ...természetesen a rajongók hosszú "ó" val val...
    ...még félreértené valaki
  • AljasGetto #7
    Nos, a nevük mindent elmond, pont ez a véleményem róluk...

    Valószínűleg a rajongok nem fogják kitenni ide-oda a letöltött extrákat, és csak a CD-vel lehet majd hozzájutni ezekhez az igen értékes, kult relikviákhoz.
  • avman #6
    mármint milyen értékéhez? eszmei? pénzügyi? mert egyébként mindkettőt beteszem a discmanembe (ami egyébként kiment a divatból) oszt egyformán élvezem. az ilyen exkluzív, limitált példányszámos, plusz pár számot még ráteszünk, vagy vmi kis könyvecskét bele, multimédiás faaszomságot kiadások nem szólnak másról mint a hülyék lehúzásáról...