Szekeres Viktor

Itt a Hősök készítőjének új sorozata

Tim Kring nevét nyilván a legtöbben a Hősökből ismerik, de azért 2006 előtt is alkotott, többek között ő készítette a Bostoni halottkémek című nyomozós drámát.

A Hallmarkon Nyughatatlan Jordan címen futó sorozatot nemrég ugyanis megvásárolta az RTL csoporthoz tartozó Cool TV és elkezdte napi rendszerességgel adni. A boncmesterek világába kalauzoló sorozat Amerikában már az hatodik éve fut, igaz egyre lanyhulóbb figyelem mellett, de a Helyszínelők napi bámulásában megfáradt szemeket lehet, hogy szívesebben legelteti valaki a hol szakállas, hol csupaszarcú Grissom helyett a mutatós és felvágott nyelvű Jordanen.

Aki kíváncsi, hogy a szuperhősökön kívül még kiknek az útját tudja igazgatni Tim Kring, annak 21.00-től a Cool előtt a helye, a Bostoni halottkémek társaságában. Aki pedig már látta ezeket a részeket, az talán el tudja ütni az időt, amíg megérkezik a sorozat 5. évada is a Hallmarkra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zedas #5
    A Heroes az nálad a "gagyibbnál gagyibb sorozat" kategória? Ok.
  • beef #4
    Sajnos a legtöbb film gagyibb és bugyutább történettel/párbeszéddel rendelkezik mint a legtöbb sorozat. Lassan már csak egy effekt orgiát látunk (azt is ugyahogy) 0 mondanivalóval/értelemmel.
  • Commandante #3
    talán mert a film kategóriában lassan már a comment.com-hoz hasonlóan csak a gagyibbnál gagyibb sorozatokról kerül fel cikk? unalomból? hogy téged basztasson?
  • Zedas #2
    Azt nem értem, ha a címben benne volt a 'sorozat' szó, és te nem szereted a sorozatokat, akkor miért nyitottad meg a cikket, és - főleg - miért írtál hozzászólást?
  • wanek #1
    Rettenetesen unalmas a sorozatok állandó erőltetése. Inkább filmekről kéne ismertető, annak több értelme lenne (szerintem).