Ötvös Tibor

A Múmia is trilógiává bővül

A legfrissebb hírek szerint a Múmia is trilógiává bővül. A főszereplő Brendan Fraser már le is szerződött a projekthez. A rendezést a Jurassic Park 3-at készítő Joe Johnston szerezte meg.

Bizonyára mindenki látta - ha máshol nem, hát valamelyik kereskedelmi csatornán - a Múmia valamelyik részét. A maga idejében az egyik leglátványosabb kalandfilm volt és sokan élveztük - legalábbis az első részt.

A folytatás a tipikus "második rész"-jegyeket hordta magán: több és látványosabb akció, de valahogy mégis rosszabbul sikeredett az előzőnél. Aztán behoztak egy mellékszálat is a franchise-ba a Skorpiókirály személyében, majd csend.


A szolárium hátrányai?

A héten azonban újból téma lett a világsikerű kalandfilm. A főszerepet alakító Brendan Fraser ugyanis leszerződött a harmadik részhez és ezzel trilógiává bővítik a sztorit. A rendezést a Hidalgo és a Jurassic Park 3-at levezénylő Joe Johnston vállalta magára.

A gyártó stúdió azonban előre leszögezte, hogy nem A múmia 3 lesz a film címe. És hogy miért? A "hivatalos" indoklás szerint babonából, hiszen mostanában csak a Mission: Impossible legutóbbi részének címe mellett szerepelt a hármas szám és az is megbukott.

Azért szeretném felhívni a készítők szíves figyelmét a Superman visszatér amerikai szereplésére is. Bár mint tudjuk, a kivétel erősíti a szabályt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Danecay #7
    Én speciel Stephen Sommers-nek jobban örültem volna, de ha már így alakult akkor Ő csinálja csak a When Worlds Collide-ot.
    És ha már Imhotep, Imhotep, akkor Anck Su Namun! :D
  • W B #6
    "A rendezést a Jurassic Park 3-at készítő Joe Johnston szerezte meg." - Na akkor ez is egy nagy kupac kaki lesz.
    Pedig míg a ciket elsem olvastam adiig örültem, most már huhú, nem is várom.
  • winnie #5
    2008 előtt semmiféleképpen sem. inkább 2009
  • The Hedgehog #4
    Peter Jackson majd úgy is feldolgozza 20 év múlva :D
  • vice #3
    Akarod mondani: Imhotep... Imhotep...
  • GErYkE83 #2
    Imoteph Imoteph!!
  • blackgamer #1
    körülbelüli időpont nincs hogy mikorra várható?