Ötvös Tibor

Készül az Üvegtigris pornóváltozata

Amerikában bevett szokás, hogy egy pornófilm egy, a mozikban épp sikerrel vetített filmet gondol újra. Hazánkban is egyre inkább kezd bevett gyakorlattá válni a "névátvétel". A Barátok közt után most az Üvegtigris is eme sorsra jutott.

Baywatch, Mátrix, Drakula. Három cím, három teljesen eltérő műfaj. És mégis mi a közös bennük? Mindháromnak van egy pornó-változata is. Amerikában ugyanis bevett dolog, hogy a pornófilmkészítők egy, már világsikert aratott film vagy sorozat címének felhasználásával készítsenek filmet. Így jelenhetett meg a Babewatch, MátriXXX vagy a Drakúra.

A tendencia hazánkban is egyre jobban kezd elterjedni. Az első mű az egyik kereskedelmi csatorna nagysikerű sorozatát, a Barátok köztöt tette kicsit erotikusabbá. Most pedig Rudolf Péter kultikus filmje, az Üvegtigris jutott hasonló sorsra.


Balhé ide vagy oda, ők azért szebbek Csoki bácsinál

A hétvégén ugyanis befejeződtek a Plasztiktigris címmel ellátott pornófilm munkálatai. A nyilatkozatok szerint a film nem is igazán rendelkezik történettel, csak úgy pörögnek az események, aztán vége - mint egy átlagos pornófilmnél.

A Tom Média által forgatott filmben olyan "csillagok" élvezkednek, mint Mya Diamond, Erika Vénusz és Cony Ferrara. A film premierje a szeptemberi Erotika Parádén lesz. Az üggyel kapcsolatban Rudolf Péter nem nyilatkozott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)