SG.hu

A Hírek Média átadta a google.hu domaint

Megállapodott egymással a google.hu használatának átadásáról a domain nevet eddig használó Hírek Média és Internet Technológiai Kft., illetve a Google Inc.

Az egyezség értelmében a google.hu webcímen a jövőben nem a Hírek Média által üzemeltetett Kurzor.hu, hanem a Google saját keresője lesz elérhető. A Hírek Média és Internet Technológiai Kft. a google.hu domain nevet három éve használta, 2005 óta pedig a címet felkereső látogatókat saját honlapjára irányította át. A július 7-én megkötött egyezség részeként a domain nevet az Internet Szolgáltatók Tanácsa (ISZT) hamarosan átirányítja a Google Inc. keresőjére, a Hírek Média által üzemeltetett Kurzor.hu pedig a www.kurzor.hu webcímen marad elérhető.

Mint arról pár napja beszámoltunk, a .hu domain nevek nyilvántartását végző Internet Szolgáltatók Tanácsa által kezelt adatbázis szerint július 7-én a domain névre vonatkozóan a Google Inc. magyar jogi képviselője útján domain tulajdonos váltási (átíratási) kérelmet nyújtott be, ennek folyománya a mostani átadás.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mipi #7
    Zír! Végre itt is könnyen elérhető a google. Mer ta sok looser a www.google.hu-t használta és mindíg azt hitte hogy a google-t használja.
    Akkor mostmár a magyar google-t a www.google.com, www.google.co.hu, www.google.hu -n lehet elérni! Kinek melyik tetszik! Éljen a GOOGLE! A világ legjobb keresője! És a világ legjobb kezdőoldala!
  • Luciferke #6
    jah 1 betüvel com helyett hu :)
  • akyyy #5
    visszavonom, ez csak átírányítás O.o
  • akyyy #4
    google, végre, kevesebbet kell beírni
  • JL666 #1
    mostmár lehet használni a google.hu-t