Ötvös Tibor

Ausztráliában forgatják az Indy 4-et?

Frank Marshall, a negyedik Indiana Jones film producere a hírek szerint megtalálta a mozi egyik forgatási helyszínét. Ezek szerint Indy kalandjai során Ausztráliába is eljut majd.

Indiana Jones - a jelek szerint - mégis visszatér! Bár Harrison Ford neve utóbbi filmszerepeinek köszönhetően eléggé megkopott, a rajongók bizakodnak.

Erre minden esély megvan, hiszen a folytatást az úgynevezett "törzsgárda" készíti. Steven Spielberg, George Lucas és Frank Marshall is dolgoznak a projekten. Marshall, a producer már el is kezdte a helyszínek keresését és a hírek szerint meg is találta... legalábbis az egyiket.

Ez pedig nem más, mint a kenguruk földje, Ausztrália. Marshall elmondta, hogy egy producer feladata a film számára a legtökéletesebb helyszín megtalálása és ha ez Ausztráliában van, akkor a filmet itt fogják forgatni. A rossz hír viszont, hogy a forgatókönyv még mindig nincs kész és sokak szerint Ford már túl öreg a kalandor szerepére.

Ezt egyébként legújabb filmje, a Tűzfal kritikusai is megerősítik. Szerintük Fordnak ideje lenne áttérni a nagypapa-szerepekre, hiszen senki nem kiváncsi egy tolókocsis Indy-re. Én ezzel nem értek egyet és remélem Indiana Jones régi fényében tündökölve tér vissza a mozik vásznaira.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Atyus #16
    Egy IGAZI színész akkor is színész, ha többen azt mondjátok:"eljárt felette az idő".
    Tuti hogy olyan film lesz, amely méltó az elődökre ! Ehhez elég bizonyíték, hogy ennyit bibelődnek a forgatókönyv véglegesítésével. Ez is a méltó folytatásra való törekvésre utal !
  • pauly #15
    Hát ha még a szökevény idején csinálják meg,akkor még nem lett volna olyan öreg,egy kis smink,és már olyan mint a régi részekben :)
    De most valóban elég öreg,de biztos kitalálnak valamit,hogy ne annyira látszódjon rajta az eltelt évek(bár már majdnem évtizedek :P)
  • pauly #14
    Végre!!
    Lucasban,és spielbergben még azért bízom
    Én is csak annyit mondanék:
    Csak nehogy elrontsák,csak nehogy elrontsák...
  • Mr Csé #13
    1995 ben kellet volna bár már akkor is tata volt
  • akyyy #12
    remélemmegbukik a film!
  • Zro #11
    Charles Bronson is jól nyomta idős kora ellenére, menni fog ez Fordnak is :)
  • KM #10
    Nem, Kubában...
  • mishaly #9
    akkor most Ausztráliában forgatják?
  • Inquisitor #8
    És akkor gondolj bele, hogy az egy 1993-as film!
  • DEx- #7
    Nem kéne Chuck-al viccelődni...