Ausztráliában forgatják az Indy 4-et?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy IGAZI színész akkor is színész, ha többen azt mondjátok:"eljárt felette az idõ".
Tuti hogy olyan film lesz, amely méltó az elõdökre ! Ehhez elég bizonyíték, hogy ennyit bibelõdnek a forgatókönyv véglegesítésével. Ez is a méltó folytatásra való törekvésre utal !
Hát ha még a szökevény idején csinálják meg,akkor még nem lett volna olyan öreg,egy kis smink,és már olyan mint a régi részekben 😊
De most valóban elég öreg,de biztos kitalálnak valamit,hogy ne annyira látszódjon rajta az eltelt évek(bár már majdnem évtizedek 😛)

Végre!!<#beka2>
Lucasban,és spielbergben még azért bízom <#wink>
Én is csak annyit mondanék:
Csak nehogy elrontsák,csak nehogy elrontsák...<#beka2>

Mr Csé
1995 ben kellet volna bár már akkor is tata volt

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

akyyy
remélemmegbukik a film!<#hehe><#levele><#levele><#levele><#gun>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Charles Bronson is jól nyomta idõs kora ellenére, menni fog ez Fordnak is 😊
KM
Nem, Kubában...<#hehe>

akkor most Ausztráliában forgatják?
És akkor gondolj bele, hogy az egy 1993-as film!

Nem kéne Chuck-al viccelõdni...

Nikásze peeri menó

Sajna igen..Nekemis kedvencem, Han Solo-tól kezdve, de nézd meg pl. a Szökevény c. filmben.. bizony felette is eljárt az idõ...

Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)

Az örök fiatal. Változott bármit is Ford?

\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant

HuAn82
<#eljen><#worship><#eljen>

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

edios
Csak nehogy elrontsák, csak nehogy elrontsák..

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

<#eljen>
Régi nagy kedvencem az Indy sorozat, kíváncsian várom a fejleményeket - remélem nem Chuck Norris színvonalon lesz a folytatás. 😊