Ötvös Tibor

Van képünk hozzá: Superman Returns

Superman az egyik legismertebb szuperhős. Denevérember és Pókember mellett ő rendelkezik a legtöbb rajongóval a hősök közül a világon.

Az Acélember 1978-ban debütált a mozikban. Megformálójának, Christopher Reeve neve szinte egybeforrt a Supermanével, ezért a színész sajnálatos balesete, majd halála után sokan esküdni mertek volna rá, hogy a kékruhás hős többé nem jelenik meg a mozikban. A producerek azonban addig kerestek, míg meg nem találták az ideális színészt Reeve helyére.

A 26 éves Brandon Routh kezdő színész, életrajzában mindössze pár sorozatbeli szerepecske szerepel. Ám most megkapta élete lehetőségét és jövőre meglátjuk, vajon tudott-e élni vele.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képekre a nagyobb változathoz

A Superman Returns munkacímen futó új rész pár évvel az előző történések után játszódik. Superman régi ellensége, Lex Luthor próbálja a hőst különleges képességeitől megfosztani. Ám neki ennél fontosabb dologgal is szembe kell nézni. Szerelme, az újságíró Lois Lane tovább lépett és saját életét éli. Superman szerelmi gondjai mellett a világot is kénytelen újból megmenteni, mely feladat az óceán mélyétől a világűrig szólítja.

A film jövő nyáron, pontosan június 30-án kerül az amerikai mozikba. a főbb szerepekben a már említett Routhon kívül Kevin Spacey, Kate Bosworth és James Marsden lesznek láthatók.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • trexxx #34
    ezt találtam: superman
  • Nagy Mónika15 #33
    Van valakinek valami új képe vagy videója a SUPERMAN RETURNS-ról??????????Ha igen akkor most írja le!
  • rgerg #32
    Azért ne temessük...biztos jobb lesz mint az a két csiricsáré batman...lehet hogy egy bazinagy izomkoloszust kellett volna berakni,de attól még lehet jó...sőt érdekesebb próbálkozás szerintem mint egy svarcitípusú barmot berakni.
  • brutika2 #31
    KÉsz röhej!
  • Falatka2003 #30
    Én ha meglátom Kevin Spacey-t, eszembe jut egy "talán" űrturista kielégült vigyora, aki gyermekként csodálkozik az ismeretlenre, vagy talán egy tragikus sorsú átlagapuka, akinek szinte szeme láttára erőszakolták meg és mészárolták le a lányát és a feleségét, és elméje így védekezik a felfoghatatlan borzalom ellen.

    Én ha meglátom Kevin Spacey-t, eszembe jut egy sánta kripli, aki sírva, jajgatva meséli el, hogyan úszott meg egy tömegmészárlást, melyben a dörzsölt maffiózók mind meghaltak, majd egy kihallgatótiszt döbbent arckifejezése.

    Én ha meglátom Kevin Spacey-t, eszembe jut egy rabruhába öltöztetett, összebilincselt kezű-lábú ember, egy rendőrautó hátsó ülésén, aki épp rádöbbent arra, hogy igenis, bűnös vagyok, még ha nem is a társadalom által elfogadott szabályok alapján, hanem az ő szemszögéből nézve. Vagy egy hozzá hasonló szemszögéből nézve. Nem vagyok, nem LEHETEK ártatlan, minden értelemben.

    Én ha meglátom Kevin Spacey-t, eszembe jut egy átlagapuka, a kapuzárási pánik küszöbén, aki már nem húsz éves, de habzsolni akarja az életet. SZABAD akar lenni. Mint régen. Vagy tán sohasem.

    Én ha meglátom Kevin Spacey-t, eszembe jut egy rezignált, halálos ítéletének végrehajtását váró emberi jogi aktivista, aki elvesztette mindenét, de élete árán mutat példát. Pedig ő talán nem is volt annyira jó ember. Vagy igen? Csak rossz útra tévedt?

    Rendőr? Átlagpolgár? Egyetemi tanár? Űrturista? Sorozatgyilkos? Agytröszt?

    Miért ne lehetne hideg, gonosz, számító ember.

    Ő egy nagyon jó színész.
    Csakis miatta fogom megnézni ezt a filmet.
  • Mice #29
    szerintem is pocsék mind a kinézete az egész jelmeznek mind pedig a szereplőválasztás

    annó egy rakat superman képregényt vettem és írtóra bírtam, de ez a ficsúr szánalmasan néz ki ebben a jelmezben. Arnie igaz, hogy kivénhedt, de még rajta is több izom van mint ezen...

    az meg, hogy még normális jelmezre sem futja...

    Kevin Spacey-nek meg ugyan voltak jó filmjei, de könyörgöm akárhányszor ránézek mindig a k-pax-es kielégült vigyor jut eszembe tőle és legkevésbé sem tudom elképzelni egy számító hideg embernek.

    Kate Bosworth meg hol Loise Lane? én annó szkeptikusan fogadtam az ifjú superman sorozatot, de amondó vagyok, hogy minden benne levő cserebogár jól játszotta a szerepét és bmelyikről el tudnám képzelni, hogy akár a régi superman részek karakterei, akár a képregény karaktereinek ősei legyenek

    szerintem abból a sorozatból bmelyik char jobb lett volna ide

    ez a film egy vicc...
  • Rinya #28
    Ezt a gagyi fost!!!
    Naon oldszúlra sikerült a ruha.
    Még anno az elsö részben is jobb ruhája volt clark-nak.
    lol
  • Blasta #27
    Ez valami vicc lehet csak. Állítsuk már ezt a gagyi superman jelmezt mondjuk dardevil mellé (ami mint film szintén gagyi volt, de legalább nem feszülős, barbikék meg BORDÓ!!!!!?????? streccs jelmezt csináltak neki!!!!
    Valami szánalmasan gáz.
  • Falatka2003 #26
    Kevin Spacey mint Lex Luthor?

    Nofene...

    Elérünk egy olyan világba, ahol nem a CGI lesz az Isten egy képregényadaptációban? Vagy folytatódik az a világ, ahol a kiváló színészek megfekszenek a népakaratnak és tucatsz*rokban bohóckodnak?

    Nem gondoltam volna, hogy lesz képregényadaptáció, amire kíváncsi leszek...
  • Inquisitor #25
    Az eredeti régi sorozatot, vagy az új, szuper-neofasisztoid-emberideál-szteroidos állat Super Man képregényt? :)