34
  • trexxx
    ezt találtam: superman
  • Nagy Mónika15
    Van valakinek valami új képe vagy videója a SUPERMAN RETURNS-ról??????????Ha igen akkor most írja le!
  • rgerg
    Azért ne temessük...biztos jobb lesz mint az a két csiricsáré batman...lehet hogy egy bazinagy izomkoloszust kellett volna berakni,de attól még lehet jó...sőt érdekesebb próbálkozás szerintem mint egy svarcitípusú barmot berakni.
  • brutika2
    KÉsz röhej!
  • Falatka2003
    Én ha meglátom Kevin Spacey-t, eszembe jut egy "talán" űrturista kielégült vigyora, aki gyermekként csodálkozik az ismeretlenre, vagy talán egy tragikus sorsú átlagapuka, akinek szinte szeme láttára erőszakolták meg és mészárolták le a lányát és a feleségét, és elméje így védekezik a felfoghatatlan borzalom ellen.

Én ha meglátom Kevin Spacey-t, eszembe jut egy sánta kripli, aki sírva, jajgatva meséli el, hogyan úszott meg egy tömegmészárlást, melyben a dörzsölt maffiózók mind meghaltak, majd egy kihallgatótiszt döbbent arckifejezése.

Én ha meglátom Kevin Spacey-t, eszembe jut egy rabruhába öltöztetett, összebilincselt kezű-lábú ember, egy rendőrautó hátsó ülésén, aki épp rádöbbent arra, hogy igenis, bűnös vagyok, még ha nem is a társadalom által elfogadott szabályok alapján, hanem az ő szemszögéből nézve. Vagy egy hozzá hasonló szemszögéből nézve. Nem vagyok, nem LEHETEK ártatlan, minden értelemben.

Én ha meglátom Kevin Spacey-t, eszembe jut egy átlagapuka, a kapuzárási pánik küszöbén, aki már nem húsz éves, de habzsolni akarja az életet. SZABAD akar lenni. Mint régen. Vagy tán sohasem.

Én ha meglátom Kevin Spacey-t, eszembe jut egy rezignált, halálos ítéletének végrehajtását váró emberi jogi aktivista, aki elvesztette mindenét, de élete árán mutat példát. Pedig ő talán nem is volt annyira jó ember. Vagy igen? Csak rossz útra tévedt?

Rendőr? Átlagpolgár? Egyetemi tanár? Űrturista? Sorozatgyilkos? Agytröszt?

Miért ne lehetne hideg, gonosz, számító ember.

Ő egy nagyon jó színész.
    Csakis miatta fogom megnézni ezt a filmet.
  • Mice
    szerintem is pocsék mind a kinézete az egész jelmeznek mind pedig a szereplőválasztás

annó egy rakat superman képregényt vettem és írtóra bírtam, de ez a ficsúr szánalmasan néz ki ebben a jelmezben. Arnie igaz, hogy kivénhedt, de még rajta is több izom van mint ezen...

az meg, hogy még normális jelmezre sem futja...

Kevin Spacey-nek meg ugyan voltak jó filmjei, de könyörgöm akárhányszor ránézek mindig a k-pax-es kielégült vigyor jut eszembe tőle és legkevésbé sem tudom elképzelni egy számító hideg embernek.

Kate Bosworth meg hol Loise Lane? én annó szkeptikusan fogadtam az ifjú superman sorozatot, de amondó vagyok, hogy minden benne levő cserebogár jól játszotta a szerepét és bmelyikről el tudnám képzelni, hogy akár a régi superman részek karakterei, akár a képregény karaktereinek ősei legyenek

szerintem abból a sorozatból bmelyik char jobb lett volna ide

ez a film egy vicc...
  • Rinya
    Ezt a gagyi fost!!!
    Naon oldszúlra sikerült a ruha.
    Még anno az elsö részben is jobb ruhája volt clark-nak.
    lol
  • Blasta
    Ez valami vicc lehet csak. Állítsuk már ezt a gagyi superman jelmezt mondjuk dardevil mellé (ami mint film szintén gagyi volt, de legalább nem feszülős, barbikék meg BORDÓ!!!!!?????? streccs jelmezt csináltak neki!!!!
    Valami szánalmasan gáz.
  • Falatka2003
    Kevin Spacey mint Lex Luthor?

Nofene...

Elérünk egy olyan világba, ahol nem a CGI lesz az Isten egy képregényadaptációban? Vagy folytatódik az a világ, ahol a kiváló színészek megfekszenek a népakaratnak és tucatsz*rokban bohóckodnak?

Nem gondoltam volna, hogy lesz képregényadaptáció, amire kíváncsi leszek...
  • Inquisitor
    Az eredeti régi sorozatot, vagy az új, szuper-neofasisztoid-emberideál-szteroidos állat Super Man képregényt? :)
  • vg
    Láttál már Superman képregényt?
  • jimmy127
    most nagynak érzed magad tudod kivel legyél kemény a faszodal a wc-n azt verheted.
  • sweech
    hogy érted azt hogy pálcika ember?
  • Inquisitor
    Azt nem értem, hogy Kevin Spacey miért vállal ilyen "nívós" filmben szerepet, ha sikeres lesz, ha nem ...
    De az tuti, hogy legalább az ő szerepe normálisan el lesz játszva! :)

Patrick Stewart is jó színész, de már 2003-as sfi-fi rendezvényen se volt fiatal, ... szóval szerintem túlkoros lenne Lex Luthornak.
  • vg
    "Rambó is csak tucatfilm"azért nem teljesen,az egy külön műfajnak számit az akción belül,amugy a supermant nem kéne újra megfilmesiteni"

Dehogynem kéne! Tudod mit, ha midenkinek olyan hülye felfogása lenne mint neked (és egyeseknek), akkor minek egyáltalán filmeket, zenéket, képregényeket csinálni?
  • Zedas
    Engem sem érdekelt, de a multkor valahol bemutatták a film egy részét és a közönség a beszámolók alapján padlót fogott a döbbenettől. Azóta reménykedem hogy jó lesz.
  • plamex
  • jimmy127
    ,Rambó is csak tucatfilm"azért nem teljesen,az egy külön műfajnak számit az akción belül,amugy a supermant nem kéne újra megfilmesiteni.
  • Mihail
    igazat adok
  • winnie
    tom who? mi van?
  • juzosch
    Figy, supermant nem most találták ki, hanem vagy 50 éve. Ezzel az erővel a Rambó is csak tucatfilm, hisz mennyi hasonló van? De egyet nem kéne elfelejteni, superman az elsők között volt, stílusteremntő alak.
  • SirLord
    én a magam részéröl kevésbé találom ötletesnek ezt a szupermen karaktert...már ha e nevét nézzük is...szupererös, sérthetetle, lézerszemü, repül...ja, de hogy azért ne legyen Iten, van valami alergiája....
    magam részéröl a X-man fantáziavilágban magasan lehuzza ezt, mégha a film miatt sokak nem huzzák a szájukat ha erröl hallanak...
    de ha képregényben néztek pl: egy Rozomák (Logan)-t, nos az egy egyén, rejtéjes, egyéniség, és nagyon fa**a stilusa van:)

szvsz
  • HuAn82
    A film amit biztos nem nézek meg.
  • TommyGun
    Kevin Spacey az egyik kedvenc színészem, nem is értem hogy miért szerepel egy ilyen tömeghisztériás szarban, már elnézést....egy "Közönséges Bűnözők" és egy "Amerikai Szépség" után mit akar ez szupermentől
  • Cat #8
    picard (star trek)/xavier professzornak (xmen) kéne lennie luthornak
    kopasz is, mint luthor, és baromi jó színész
  • Bucser
    Hát nem tudom nekem az a zűrös lelkű tinikamasz minden csak nem Superman...
  • Bucser
    Igen tűzpiros volt mindkettő...
  • OMax
    En emlekszek rosszul vagy tenyleg piros volt supermennek a palastja meg a bugyija vagy miaz :)? Lehet en tudom rosszul nemvagyok fan mondjuk de na :)
  • concrete
    muhhhahaha Kevin Spacey mint lex luthor... ááááááááááááááááááááááááááhháháhá

nemár
  • vg
    Számomra a "mai" Superman egyet jelent a Smallville sorozatból Tom Welling-el. Érthetetlen, hogy miért nem őt kérték fel erre a szerepre. Érthetetlen. Öszintén, ez a pálcika legény lenne Superman? Még viccnek is rossz! !
  • Zro
    Superman mindig is a kedvencem volt, így én biztos megsasolom valamelyik moziban :)
  • SoDI---
    kicsit retrós, de attól még (vagy talán pont azért) lehet jó... nekem így az előzetes képes, és a tízertréler alapján nem gyün be.