Szekeres Viktor

Elkezdődött az Elit alakulat folytatásának forgatása

Forog a Masters of Air.

A jelek szerint már nem csak a filmek, hanem a sorozatok is elkezdik hirdetni azt, a rajongó számára valójában végképp indifferens tényt, hogy elkezdődik egy forgatás. Egyszerűen azért nem tűnik sok információt tartalmazó infónak mindez, mert hiába lehet ez alapján megbecsülni, hogy mikor érnek véget a munkálatok (6-9 hónap), az, hogy mikor kerül sor a premierre, csakis a sorozatot sugárzó platformtól függ. Most Cary Joji Fukunaga, a Masters of Air rendezője tett fel Instagramjára egy klasszikus csapós képet azzal a kommenttel, hogy az első heten már túl is vannak.


Még 2019-ben derült ki, hogy az Apple első AppleTv+-os saját sorozataként a Masters of The Airt rendelte be, ami az Elit alakulat (Band of Brothers), valamint The Pacific – A hős alakulat (The Pacific) készítőitől érkezik amolyan nem hivatalos folytatásként. Az eredetileg az HBO-ra tervezett minisorozat Donald L. Miller könyve, az Air: America’s Bomber Boys Who Fought the Air War Against Nazi Germany alapján készül, és természetesen a légi hadviselés lenne a középpontban, az Eighth Air Force tagjainak szemén keresztül, akik Hitler tőszomszédságába vitték el a háborút.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Montanosz #1
    nyilván a film sikeresebb lesz mint maga az az elképzelés hogy bombázásokkal meg lehet nyerni a háborút, ez se hitlernek se a szöviknek nem jött össze, tekintve hogy bármilyen látványos rombolás ellenére is 44 szeptemberéig még fokozni is tudták a haditermelést a németek