Szekeres Viktor

Két hazai csatornán is debütál az év egyik legjobb újonc sorozata

A NatGeo és a FOX együtt mutatja be a Hosszú út hazáigot.

Michael Kelly főszereplésével új sorozat indul a National Geographic csatornán: a Hosszú út hazáig (Long Road Home) az iraki háború egyik legsötétebb napját mutatja be. Érdekesség, hogy a sorozat november 5-én 21 órakor a FOX és a National Geographic csatornákon is bemutatkozik, de a folytatás már utóbbin lesz látható.


A Martha Raddatz bestsellere alapján készült nyolcrészes sorozat Irakban játszódik, és azt mutatja be, milyen áldozatokat és szenvedéseket követel egy háború a katonáktól és az otthon maradt családtagoktól. A szinopszis a következő: "2004. április 4-én Bagdad Sadr City nevű külvárosában a texasi Fort Hood 1. lovassági hadosztályának egyik szakasza lázadók csapdájába került – a napot az amerikai katonai évkönyvek azóta „fekete vasárnapként” emlegetik. A Hosszú út hazáig a bagdadi sikátorokban harcoló katonák és otthon maradt családtagjaik szemén át láttatja a háború szörnyű valóságát. Az akciókban és érzelmekben bővelkedő sorozatban két fronton zajlik a háború: egyrészt Sadr City utcáin, másrészt Texasban, ahol a katonák hozzátartozói a tévéképernyők elé szegeződve találgatják, vajon élnek-e még a fiaik, férjeik, szerelmeik."

Kelly Gary Volesky alezredest alakítja, aki mindössze néhány órával a harc kitörése előtt vette át a Sadr City-ben állomásozó amerikai csapatok irányítását. Feleségét Sarah Wayne Callies játssza.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!