Gyurkity Péter

Szerényebb hardverrel jön a Motorola One Action

Az előlapi lyukhoz műanyag külső társul, szerényebb jellemzőkkel.

A hónap elején már beszámoltunk arról, hogy a Lenovo Motorola-sorozata hamarosan két további készülékkel egészül majd ki, ezek egyike pedig a One Action lesz. Ez utóbbi típusról jelent most meg egy újabb értesülés, amely renderképekkel nyit, viszont ezekhez már a szinte teljes specifikáció társul.

A külsős értesülés alapján a Motorola One Action egyértelműen a középkategóriában vitézkedik majd, hiszen a telefon egy 6,3 hüvelykes LCD-kijelzőt kapott, amely az 1080p felbontást támogatja, ehhez pedig az Exynos 9609 chip, ezúttal 4 GB memória és egy alapesetben 128 GB-os belső tároló, valamint egy szintén közepes méretű, 3500 mAh-s akkumulátor csatlakozik. Elérhető lesz viszont egy 3 GB memóriát, valamint 64 vagy 32 GB-os tárolót kínáló változat is, miközben a hátoldalon a 48 megapixeles főkamerát egy 12 megapixeles példányra cserélik le, ami nyilván szintén lejjebb szorítja majd a hivatalos árat.

Fontos eltérés lesz továbbá a két típus között, hogy a One Action műanyag burkolatot kapott, míg a One Vision esetében megmarad a prémium üveg bevonat. Érdekesség viszont, hogy az egyik hátoldali kamera (amelyből összesen 3 példány áll majd rendelkezésünkre) 117 fokos nagylátószögű felvételekért lesz felelős, vélhetően erre utal a névben az „Action” szó. Az előlapon mindenesetre egy apró lyuk jelenik meg, a bevágás tehát ezúttal már elmaradna, a hátoldalon pedig a már említett tripla-kamera lesz kiemelt szerepben. A készülék kék, arany, valamint fehér színben jelenik majd meg a piacon, bár a pontos dátumot és a hivatalos árat még nem ismerjük.

Ez utóbbi kapcsán a külső források július eleji debütálásra, valamint 400 dollár alatti címkére számítanak, erre tehát nem kell már sokáig várnunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!