Ötvös Tibor

Watch Dogs 2- AMD-re lesz optimalizálva


A Ubisoft ma jelentette be, hogy a Watch Dogs folytatása az AMD grafikus kártyáira lesz optimalizálva.

A Ubisoft februárban nyilvánosságra került üzleti jelentéséből vált egyértelművé, hogy 2017-ben kapjuk meg a népszerű és sikeres Watch Dogs folytatását. A második fejezetről eddig szinte semmit nem tudni, de az egyre biztosabbnak tűnik, hogy új főszereplőt kapunk (Aidan valamilyen oknál fogva nem volt szimpatikus a rajongók többségének). Az azonban ma vált egyértelművé, hogy az első résszel ellentétben a második fejezet már az AMD grafikus kártyáira lesz optimalizálva.

Az első Watch Dogs még az Nvidia GameWorks rendszerét alkalmazta, ám ezúttal váltanak. Feltehetően nem voltak elégedettek az Nvidia utóbbi időben mutatott teljesítményével (a Watch Dogs megjelenésekor is voltak gondok és a The Division sem startolt a legjobban) és ezért társulnak inkább a konkurenciával. Az pedig gondolom már nem lep meg senkit, hogy a DirectX 12 telepítése nélkül el sem indul majd a program.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • visnait #3
    Azt sem bánnám, ha nem csak valamiféle AMD specifikus optimalizációt használnak, hanem megcsinálnák MANTLE -ra az egészet és el kellene felejteni a DX -eket. A Battlefield Hardline, Battlefield 4 és a Sniper Elite 3 nagyon szépen ment úgy is, hogy még grafikus kártyám sincs :D (AMD A10-k7850)
  • kicsizoz #2
    Vagy azért mert mindkét konzol AMD-t hajt, így lehet könnyebb lesz az optimalizálás mindhárom platformra...
  • Jawarider #1
    Remélem jobb lesz mint az első rész...