Gigantikus bukás lett a Suicide Squad: Kill the Justice League

A vártnál is nagyobbat bukott a Suicide Squad: Kill the Justice League.

A Suicide Squad: Kill the Justice League már a bejelentésekor elég komoly ellenszenvet váltott ki, főleg a Batman: Arkham rajongókból. Aztán az első előzetesek sem tolták fel a várakozást, inkább lehűtötték. Éppen ezért nem volt meglepő, hogy a Warner Bros. februári közleménye szerint a játék elég rosszul szerepelt.

Mindezt számszerűsítette ma a Warner Bros. Discovery vezetője, Gunnar Wiedenfels a cég negyedéves pénzügyi jelentésében, mikor elárulta a részvényesek előtt, hogy a cég 200 milliós mínuszt produkált 2023 ugyanezen időszakához képest. Mondjuk azt is el kell mondani, hogy tavaly jelent meg a Hogwarts Legacy, ami a maga 22 milliós eladott példányszámával 2023 legtöbbet eladott programja volt és természetesen jelentősen megdobta az első negyedév eredményeit is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • FICEK9 #1
    "a cég 200 milliós mínuszt produkált 2023 ugyanezen időszakához képest"
    Ezt a félrevezető (mű)közgazdász dumát!
    Ez most hogy kapcsolódik a "Suicide Squad: Kill the Justice League"-hez? Csak ez az 1 játék okozott ekkora (NEM VESZTESÉGET!) nyereség csökkenést a 2023-hoz képest?
    Ha a cikk arról szólna ami a szalagcíme, akkor azt taglalná mennyit költöttek a játékra összesen, mennyi volt a várt és a tényleges bevétel és ez alapján vonja le a címbeli következtetést, akkor ok. De így ez egy luft cikk!