SG.hu

A stadionban a székünkhöz rendelhetjük az italt

A varsói Legia stadiont látogató futballrajongók már mobilalkalmazással is vásárolhatnak ételt és italt, majd ki is szállíttathatják ezeket a nézőtéri helyükre.

Márciustól a varsói Legia stadiont látogató futballrajongók már mobilalkalmazással is vásárolhatnak ételt és italt, majd kiszállíttathatják ezeket a nézőtéri helyükre. Az Európában minden bizonnyal első ilyen típusú szolgáltatást az Ericsson kiscellás szolgáltatása teszi lehetővé. A rajongók az ülésükön taláható QR-kód beolvasásával adják meg a kiválaszott étel és ital kiszállítási helyét, így nincs szükség sorbanállásra, és nem marad le senki a meccsről - ezáltal javul a szurkolói élmény.


Mindez a 2015 februárjában bejelentett kiscellás szolgáltatásnak köszönhető, amelynek keretében az Ericsson szolgáltatói színvonalú Wi-Fi hálózatot telepített és üzemeltet a Legia Varsó stadionjában. Ez a hálózat nagy sebességű internetkapcsolatot biztosít a stadionban, beleértve a klubirodákat, a Legia rajongói boltot és az éttermeket is. A Legia Varsó stadionjában telepített hálózatot már használják is, az adatátviteli sebessége meghaladja az 1 terabájtot. A hazai meccsek idején egyidejűleg 7500 eszköz csatlakozik a hálózathoz és átlagosan 180 MB-ot forgalmaznak, 60 Mbps-os átlagos átviteli sebességgel.

Az ülőhelyre történő étel- és italkiszállítást sikeresen tesztelték a Legia Varsó stadion egyes részein február 28-án, a Legia Varsó-Ruch Chorzów meccsen. A Legia Varsó és az Ericsson további új, izgalmas szolgáltatásokat tervez a szurkolóknak, például a szurkolói bolt termékeinek kiszállítását és a video-visszajátszásokat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!