Gyurkity Péter

Kiszivárgott a Lumia 950 és 950 XL ára

Egy spanyol forgalmazó volt elővigyázatlan, így már ismerjük a két telefon várható árát.

Alig néhány nappal ezelőtt számoltunk be arról, hogy a Microsoft új zászlóshajói a cég október 6-án esedékes rendezvényén mutatkoznak majd be a nagyközönség előtt, és mivel a hardveres specifikáció főbb részleteit már akkor is tudni véltük, nem sok kérdőjel maradt a megjelenéssel kapcsolatban. Most az ár is kiszivárgott.

Egy spanyol forgalmazó internetes oldalán volt rövid ideig látható a pontos kereskedelmi ár, ezt azonban hamarosan eltávolították onnan, így jelen pillanatban mindössze egy kiegészítő jelenik meg a telefon nevére keresve. Az időben elmentett képekből azonban kiderül, hogy a Lumia 950 Spanyolországban 659 eurós áron jelenne meg, ami 738 dollárnak felel meg, míg a Lumia 950 XL esetében ez 749 euró (vagyis a mostani árfolyamon számolva 838 dollár). Az nem világos, hogy ebben az árban bizonyos kiegészítők is benne foglaltatnak-e, így még nem minden részlet ismert.

Ez elsősorban azért lehet fontos kérdés, mert korábban napvilágot látott az értesülés, miszerint a Microsoft az Apple idei párosának árazását követné, ebben azonban mintegy 200 eurót kóstáló különféle kiegészítők is benne foglaltatnának. Mivel egyelőre kizárólag a fenti forgalmazó esetében jelent meg pontos ár, itt még nem mehetünk biztosra, és természetesen az sem teljesen világos, hogy a bemutatót követően milyen menetrendben válna elérhetővé a páros két tagja.

Hogy mindez mennyiben jelent vonzerőt a felhasználók körében, az majd csak az ünnepi szezonban derül ki.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tetsuo #5
    Az igény és a (ráfordítható) keret között sajnos nincs összefüggés.
  • CybeRick #4
    Kb hasonló árképzésű mint a konkurencia zászlóshajói. Lesz az még olcsóbb is, tavasszal már jó áron is elérhető lesz szerintem
  • bakkerman #3
    Ha az s6 edge arat nezed,es azt a tenyt hogy azon android fut,akkor ezert a Lumia 950-ert amin viszont WP fut nem nagy ar,nem fog a szarban hagyni masfel ev mulva. De tenyleg sok erte,viszont jovo karacsony kornyeken mar best buy lehet annak aki hosszutavra akar egy igazan jo hardverrel,es stabil rendszerrel szerelt telefont
  • tomboy013 #2
    Attól függ kinek. Akinek erre van igénye annak nem, de ugyanígy van az minden dologgal a világon.
  • Klon #1
    Brutál drága...!!