Szekeres Viktor

24 órás sugárzásra áll át itthon a Cartoon Network

Április elsejétől a nap 24 órájában lehet itthon Cartoon Networköt nézni.

A Turner Broadcasting sajtóközleményben jelentette be a TCM csatorna megszűnése kapcsán már egyszer "megénekelt" hírt, miszerint 2015. április 1-jétől 24 órában lesz látható a Cartoon Network csatorna, hazánk elsőként indult, kifejezetten gyerekeknek szóló csatornája. A jelenlegi változás része a Turner azon törekvésének, miszerint jelenlétét kívánja erősíteni a hazai és globális gyermekcsatornák piacán. A közlemény szerint "a nézői igényekre reagáló kiterjesztett, 24 órás sugárzási időt lehetővé teszi a Cartoon Network folyamatosan bővülő, színesedő programkínálata.

De persze a hivatalos szöveg helyett minket az érdekel inkább, hogy mit is láthatunk a megnövekedett műsoridőnek köszönhetően a csatornán. Nos, az új műsorstruktúra este kilenc óra utáni sávjában olyan sorozatok lesznek láthatók majd, mint a Kalandra fel! vagy a Gumball csodálatos világa, a késő esti órákban pedig többek között a Chop Socky Chooks vagy a Fantasztikus Négyes kerül képernyőre.

A Cartoon Network nappali műsorkínálata olyan saját gyártású sorozatok új epizódjaival bővül, mint például a Nagyfater bátyó (áprilisban), a Stever Universe (májusban), a Clarence (májusban) a Gumball csodálatos világa (májusban), a Ben 10 Omniverzum (májusban), a Parkműsor (májusban), és a Ninjago: a Spinjitzu mesterei is új évaddal jelentkezik júniusban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #2
    Kell is éjjel 3-kor, hogy a Pindur Pandúrokra afteroljak.
    XD
  • SlayR #1
    Ezt a régi szép időkben kellett volna, amikor voltak rajta jó sorozatok meg ha nem "kódolták" volna a Toonamis Dragon Ball és társai vetítését :)