Berta Sándor

Woody Allent szerződtette az Amazon Studios

Az Amazonra egyre inkább figyelni kell a filmes világban is, a színész-rendező sorozatot készít az amerikai kereskedőcég számára.

A kereskedelmi platform filmkészítő leányvállalata, az Amazon Studios komoly sikert ért el azzal, hogy sikerült Woody Allent szerződtetnie, azért, hogy a Prime Instant Video videoszolgáltatás számára egy közelebbről meg nem nevezett televíziós sorozatot készítésen el. Annyi szivárgott ki, hogy az egyes részek 30 percesek lesznek és az első szezont már meg is rendelték a neves rendezőtől. Az Amazonra nemrég komoly sikert könyvelhetett el, a Transparent című sorozata ugyanis az idei díjkiosztón két Golden Globe-díjat (legjobb komikus sorozat, legjobb férfi főszereplő (komédia) is elnyert.

Az új sorozat a Prime Instant Video rendszerén keresztül az Amerikai Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában és Németországban lesz látható. A premierre várhatóan 2016-ban kerül sor. "Woody Allen egy látnoki művész, aki minden idők néhány legnagyobb filmjét készítette el. Megtiszteltetés, hogy közösen dolgozhatunk vele az első televíziós sorozatán" - jelentette ki Roy Price, az Amazon Studios alelnöke.

Woody Allen azt mondta, hogy nem tudja, hogy került ebbe a helyzetbe, nincsenek ötletei és azt sem tudja, miként fogjon majd hozzá a munkának. Úgy vélte, hogy Roy Price megbánja majd a szerződtetését. Érdekesség, hogy a Netflix streamszolgáltató szintén sikert ért el, hiszen idén is Golden Globe-díjat kapott, ugyanis a férfi főszereplő (dráma) kategóriában Kevin Spacey (Kártyavár) nyert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!