Szekeres Viktor

Magyarul még jobb az új Star Wars-előzetes

Az angol nyelvű, Andy Serkis által narrált Star Wars: Az ébredő erő-előzetes után itt a magyar is.

A Disney múlt héten mutatta be a Star Wars: Az ébredő erő (Star Wars: The Force Awakens) első előzetesét, mely olyan keveset mutatott, s ráadásul egy Millennium Falcon-snittel zárt, hogy óhatatlanul is kifejezetten jó lett a fogadtatása. Most kiderül, hogy magyarul is hasonlóak lesznek-e a reakciók, hiszen a Forum Hungary jóvoltából megérkezett a szinkronizált trailer is, melyen egy megelőlegezett 6-os karikát kapott a film.


A 2015. december 18-i premier főszereplői Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Max von Sydow, Domnhall Gleeson, Andy Serkis, Oscar Isaac, Gwendoline Christie és Lupita Nyong'o lesznek. A korábbi filmekben szereplő színészek közül pedig visszatér Mark Hamill (Luke), Harrison Ford (Han), Carrie Fisher (Leia), Peter Mayhew (Chewbacca), Anthony Daniels (C-3PO) és Kenny Baker (R2-D2).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • SirBubu #17
    amúgy meg engem az, hogy 2 héttel (vagy mennyivel) a hivatalos premier után mutatják be itthon a filmet, azért idegesít, mert most PLUSZ KÉT HETET KELL MAJD FETRENGENEM A MOZIPÉNZTÁR ELŐTT A HIDEGBE, hogy ott lehessek az első előadáson

    (szerk.) legalább rakták volna júliusra vagy valami
    Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2014.12.09. 17:50:47
  • Xaradruf #16
    Akármit is mondasz, én várni fogom a filmet. Nem lesz ugyanolyan mint az előző filmek közül bármelyik, és aki ezt várja, az csak írja le nyugodtan előre a filmet. Elég nagy nevek dolgoznak a filmen és a Disney-nek is fontos érdeke, hogy jó legyen a film. Nem tehetik meg, hogy rosszat csináljanak. Max nem a '70-es évekbe csinálnak filmet. Ezt meg én megbocsájtom nekik.
  • Serutekin #15
    Akármit vártok ez olyan hatalmas csalódás lesz hogy az ütni fog :D
  • Banderas1990 #14
    Lehet rosszul tudom, mert nem teljesen vagyok tisztában ezekkel a mozis besorolásokkal, de ez a 6-os nem mindössze az előzetes besorolása?

    Mintha annak idején valahol olvastam volna, hogy így szokás eljárni. Vagyis egy előzetes kézhez vételekor annak is adnak besorolást, majd később a kész filmnek is. De javítsatok ki ha tévedek.
  • god25 #13
    Miért Az ébredő erő a címe és nem Az erő édredése?
    Jó, hogy nem már Az erő ébredik.
  • SirBubu #12
    azért az a 6-os szám is csak stílszerűbb lett volna egy ilyen karikában:

    én kérek elnézést, hogy ötletelek azok helyett is, akik ezért kapják a fizut
  • wraithLord #11
    Igaz, eddig az összes SW film PG volt (kb. 8-as karikát jelent), kivéve a Revenge of the Sith-et, ami PG-13. Ha R (17-es karika) besorolás nem is kell ide, de szerintem manapság a családi matiné jellegű film elkerülése végett jó lenne egy PG-13.

    Vannak olyan jellegű filmek, amihez kell az R, és vannak olyan filmek, amihez elég egy PG-13. Pl., hogy a közelmúltban bemutatott, és moziban megnézett filmekből válogassak, a Dracula Untoldnak minimum kellett volna egy R besorolás, mert PG-13-mal egy Dracula filmet szerintem nem lehet normálisan megcsinálni (igaz, odáig már nem jutott el a film, hogy a korhatárbesorolás miatt legyen szar, volt annak kismillió más baja is). Az Edge of Tomorrow viszont fasza film lett PG-13-mal, és talán nem is volt szükség arra, hogy mutassák, ahogy feltrancsírozzák az embereket a mimic-ek és egyéb környezeti tényezők (rájuk zuhanó helikopter), ahogy az pl. a Starship Troopersben volt.

    Egy Star Wars filmnek a 70-es 80-as években elég volt a PG szintű besorolás, de manapság a PG kb. langyos családi filmet jelent.
    Utoljára szerkesztette: wraithLord, 2014.12.06. 14:58:05
  • culas25hc #10
    Mi a gond a 6-os karikával? Talán legyen 18-as a Star Wars?? :D Hagyjuk már, a Bajlós Árnyak célközönsége szerintem alapból a 10 éves korosztály volt (mondjuk szerintem kár azt a filmet a többivel egy lapon emlegetni), ehhez képes a Disney már simán a 14 évesekre utazik :P Talán még komolyodás is várható a franchise-tól.
    Amúgy az első (na jó, 4.) részt olyan 8-9 évesen láttam először, mikor valamilyen oknál fogva újravetítették a mozikban. Akkor vitt el rá a nagybátyám :D Nem gondolnám, hogy bármi olyat láttam benne, amihez még nem voltam elég érett.
  • GaborT28 #9
    Vagy a IV. epizódban, mikor mutatják Ponda Baba levágott karját, vagy Ep I-ben Darth Maul...Ep IIIban Anakin a Mustafaron ....
  • TomecK #8
    A legdurvább jelenet amikor levágja sötét vödör Luke karját. Meg talán amikor befagyasztják Han Solo-t. De valóban nem volt benne vér. Mondjuk volt benne némi erotika, Leila rabszolgaként, meg a Twi'lek "striptíz" lányok (szintén rabszolgák). Ez valószínűleg nem lesz.