Gyurkity Péter

Drágábban jön a Motorola Moto G2

A Motorola várhatóan szeptemberben mutatja be a népszerű okostelefon frissített változatát, némileg drágábban.

A Moto G megjelenése idején sikerrel kavarta fel az állóvizet saját szegmensében, hiszen a készülék meglehetősen népszerűnek bizonyult. Ez nyilván elsősorban a kedvező árnak és az ahhoz társított hardveres jellemzőknek volt köszönhető, most azonban a gyártó a jelek szerint némileg változtat az eredeti elképzelésen.

A G2 egyes hardveres részletei ugyan már korábban kiszivárogtak, azonban most egy forgalmazón keresztül bukkant fel a hír, hogy az új okostelefon várhatóan szeptemberben, a sajtó előzetes beszámolóiban szintén több alkalommal felbukkant Moto X+1 zászlóshajóval együtt mutatkozhat majd be. Szerencsére ebből azt is megtudhatjuk, hogy nagyjából mire számíthatunk a hardveres és a szoftveres oldalon, így már nem sok kérdőjel maradt a hivatalos megjelenésig. Lássuk, hogy a Motorola mivel folytatná az előd sikeres pályafutását.

A Moto G2 eszerint az Android KitKat 4.4.4-es verziójára támaszkodik majd, ehhez pedig a komponensek terén egy némileg nagyobb, immár kereken 5 hüvelykes kijelző társulna, amely megtartaná az előd esetében is látott 720p felbontást. Ezt egy 1,2GHz-en futó négymagos Qualcomm Snapdragon 400 chip, 1 GB RAM, a hátoldalon egy 8 megapixeles kamera, az előlapon annak 2 megapixeles társa, valamint egy alapesetben 8 GB-os belső tároló egészítené ki. Azt sajnos még nem árulták el, hogy a microSD-támogatás elérhető lesz-e.

A készülék ára a megjelenés pillanatában 250 dollár lesz, ez némileg magasabb a megszokottnál, a bemutatkozásra pedig a szeptember eleji IFA alatt kerítenének sort.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nimfas #2
    Ajánlom nézz szét Kinai fronton.... MI (Xiomi) telefonok 4,3" méretben 4 magos csodákkal. Hongmi 4,7" méretben MTK és Snapdragon procis változatban. 180 USD árral.
    5. legnagyobb telefongyártó cég, csak itthon nem ismerik még :D
  • CairoJack #1
    Drágább, plusz egy rohadt nagy tepsi lesz. Két ok, amiért nem fogom megvenni, pedig terveztem. Igaz, az előbbi nem kibírhatatlan, annyira nem vág földhöz, de az 5 colt azt én nem bírom elviselni. Itt bukta be a Moto. Annyit petsi van már, hogy Dunát lehetne rekeszteni velük, de értelmes telefon kis méretbe nem nagyon van. (Oké Z1C és az S4 Minik még kezelhető méretőek, de a 100+-os árcimke már nem az.)