Ötvös Tibor

Mozgásban az Ultra Street Fighter IV új karakterei

Mozgásban is bemutatkozott az Ultra Street Fighter IV négy új karaktere.

Már láthattuk a jövőre megjelenő Street Fighter IV újabb kiadását, mely az Ultra Street Fighter IV címet kapta és konzolok mellett PC-re is megjelenik. A programban a korábbi felhozatal mellett megjelenik négy teljesen új karakter: Rolento, Poison, Hugo és Elena. Most őket láthatjuk négy új trailerben, amint Ultra és Super kombójukat csinálják (a többi itt nézhető meg).


Az Ultra Street Fighter IV letölthető formában lesz elérhető a Street Fighter IV és a Super Street Fighter IV tulajdonosok számára, de a polcokról is leemelhető lesz, természetesen drágábban. A mostani kiadás nem az utolsó, a Capcom már most jelezte, hogy újabb frissítés és ezzel együtt karakterek, kosztümök és pályák várhatók a későbbiekben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zola2000 #1
    "Az Ultra Street Fighter IV letölthető formában lesz elérhető a Street Fighter IV és a Super Street Fighter IV tulajdonosok számára, de a polcokról is leemelhető lesz, természetesen drágábban."

    Látszik, hogy nem annyira pénzéhesek, mint egyes más cégek, akiknek a játékai évről-évre ugyanolyanok (minimális fejlődéssel), de mégis teljes árat kérnek értük minden évben, pedig itt is megtehetnék.