SG.hu

2015-re duplázni akarja 4G lefedettségét a Magyar Telekom

A Magyar Telekom 2015-re a kétszeresére kívánja növelni a jelenlegi 4G/LTE lefedettséget a hálózati fejlesztések során, és ezzel már a lakosság 80%-a számára teszi elérhetővé a modern mobiltechnológiát.

A Magyar Telekom a szeptember végén tartott befektetői napon bejelentette, hogy a hálózati fejlesztések során tovább kívánja növelni a nagy sebességű internet lefedettséget. Ennek keretében a Telekom tervei szerint 2015-re kültéren már a lakosság 80 százaléka számára teszi elérhetővé a mobilinternetezés új dimenzióját jelentő 4G/LTE alapú szolgáltatást. A szolgáltatás jelenleg az ország lakosságának közel 40%-a számára érhető el. Christopher Mattheisen vezérigazgató megerősítette: "Továbbra is sikeres erőfeszítéseket teszünk azért, hogy 2015-re meg tudjunk birkózni a jelentős adatforgalom-növekedésből származó kapacitásigénnyel. Mindez a vállalati ügyfelek számára is egy magasabb szintű kiszolgálást jelent, hiszen hatékonyabb, mobilabb működésükhöz így a legmodernebb hálózatot biztosítjuk."

A Telekom folyamatosan szélesíti a 4G/LTE hálózaton működni képes mobil eszközök választékát és fokozatosan bővíti és megújítja a 4G/LTE hálózat használatát lehetővé tevő díjcsomagok körét. A lakossági ügyfelek október 25-től december 31-ig vehetik igénybe a konkurenseiknél továbbra is ezer forinttal drágább akciós ajánlatot. A készülék nélkül megrendelt, korlátlan belföldi, alapdíjas beszélgetéseket és SMS-eket, valamint havi 500 MB adatmennyiséget tartalmazó lakossági Next M díjcsomag, 10 990 Ft-os havidíjért, a hálózaton belüli korlátlan beszélgetéseket és 500 MB bennefoglalt adatmennyiséget biztosító Next S pedig havi 6490 Ft-ért elérhető a Telekom ügyfeleinek. (Hasonló korlátlan csomag a Vodafone-nál és a Telenornál 9990 forintba kerül.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!