SG.hu

Megújul a Vatera

2013. október 23-án elindult az új béta Vatera tesztüzeme. A felhasználókat letisztult megjelenés és ingyenes feltöltés várja a béta oldalon.

Története legnagyobb átalakulásán megy keresztül a hazai online aukciós oldal: az Allegro Group által üzemeltetett Vatera felülete kívül-belül megújul. Az új oldal béta verziója 2013. október 23. óta elérhető. Egy ideig a régi oldal, a megszokott vatera.hu, az új kezelői felület pedig a beta.vatera.hu címen párhuzamosan működik majd. A végleges átállás 2014 év elején várható. A cég közleménye szerint a béta Vatera oldal határozatlan ideig ingyenes feltöltéssel várja az eladókat, változatlan jutalék mellett. Akik még nem regisztráltak a Vaterán, a jövőben már csak a béta oldalon tehetik meg, és feltöltéseiket is itt intézhetik. A béta oldal indulását megelőzően regisztrált felhasználókat egy ideig párhuzamosan mind a régi, mind pedig az új oldal várja. A vásárlók számára pedig a közeljövőben a Vatera meglepetéseket tartogat, melyek hozzájárulnak a még biztonságosabb vásárláshoz.

Az új, béta oldallal kapcsolatban a tesztidőszak alatt a Vatera a felhasználók visszajelzéseit is várja, amelyek alapján folyamatosan továbbfejleszti, és új funkciókkal látja majd el az új felületet. Mivel tesztüzemről van szó, ezért előfordulhat, hogy a béta Vatera nem minden esetben lesz elérhető. Ennek részleteiről a Vatera regisztrált felhasználóit blogjában, és minden elérhető saját felületén tájékoztatja. Mindezekkel együtt a közlemény szerint a felhasználók a jövőben egy sokkal letisztultabb, átláthatóbb és biztonságosabb oldalon vaterázhatnak. "Az új portál kidolgozásán már hónapok óta dolgoznak a fejlesztők. Célunk, hogy letisztultabb, átláthatóbb és biztonságosabb felületet kínáljunk a felhasználóknak, amelynek előnyeit a régi vaterázók is hamar felfedezik és kihasználják. A kényelmesebb böngészésnek köszönhetően a felhasználók könnyebben megtalálhatják, amit keresnek és tulajdonképpen egy régi ismerőssel találkozhatnak, csak új köntösben, kicsit fiatalosabban" - számolt be a megújulás részleteiről Szanitter Áron, az Allegro Group HU Kft. piacterek üzletág vezetője.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tetsuo #1